Lifestyle

Η Kim Kardashian λέει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν όρεξη να εργαστούν

Η Kim Kardashian λέει ότι οι άνθρωποι δεν έχουν όρεξη να εργαστούν

Πηγή Φωτογραφίας: mx.hola.com

Kim Kardashian: «Έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις. Σήκωσε τα γ** οπίσθια σου και δούλεψε».

Η Kim Kardashian έχει προκαλέσει οργή με ένα σχόλιο που έκανε σε συνέντευξή της στο Variety. Δίνοντας τις συμβουλές της στο κόσμο, η δισεκατομμυριούχος, 41 ετών, είπε: «Έχω τις καλύτερες συμβουλές για τις γυναίκες στις επιχειρήσεις. Σηκώστε τα οπίσθιά σας και δουλέψτε. Φαίνεται ότι κανείς δεν θέλει να δουλέψει αυτές τις μέρες.» (Η αδερφή της, η Kourtney, η οποία είχε πει προηγουμένως πώς βρήκε το Keeping Up With The Kardashians ένα «τοξικό περιβάλλον», συμφώνησε με το συναίσθημα.)

Η αντίθεση

Και ναι, αυτά τα σχόλια σχετικά με το να «σηκωθείς και να δουλέψεις» προκάλεσαν την οργή του κόσμου. Υπήρξαν πολλοί άνθρωποι που συνέκριναν την Kim με τη συνάδελφό της Molly-Mae Hague, η οποία προκάλεσε τεράστιο σάλο στο διαδίκτυο στις αρχές του τρέχοντος έτους, όταν είπε, όπως η Beyonce, «όλοι έχουμε τις ίδιες ευκαιρίες 24 ώρες την ημέρα» για να πετύχουμε.

Όπως επισημάνθηκε όταν η πρώην Μόλι-Μέι από το Love Island έκανε αυτά τα σχόλια, αυτός ο τύπος ρητορικής, ότι μπορείς να πετύχεις οτιδήποτε αν εργάζεσαι πραγματικά αρκετά σκληρά, έχει χρησιμοποιηθεί ιστορικά για να ακυρώσει τους αγώνες των ανθρώπων που βρίσκονται στη φτώχεια ή σε όσους άλλους αθέμιτους φραγμούς λόγω φυλής, σεξουαλικότητας, φύλου ή αναπηρίας.

Επίσης, είναι αυτονόητο ότι το να επηρεάζεις, να διευθύνεις τεράστιες επιχειρήσεις ή να διατηρείς ένα ανέφικτο επίπεδο ομορφιάς. Οι περισσότεροι άνθρωποι θα ήθελαν η  δουλειά τους να έμοιαζε με την ζωή που κάνει η Kim Kardashian.

Ένας άλλος από τους λόγους που τα σχόλια ενόχλησαν τόσους πολλούς είναι επειδή η Kim γεννήθηκε σε τεράστιο προνόμιο – και έτυχε να είναι η κόρη της Kris Jenner, η οποία, ως πιθανώς η πιο επιτυχημένη «momager» στον κόσμο, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επιτυχία της. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν τέτοιου είδους υποστήριξη, ή χρήματα, από πίσω τους.

Ένα είναι σίγουρο: μήπως οι influencers θα πρέπει να σκεφτούν την επόμενη φορά πριν μας πουν να δουλέψουμε περισσότερο;

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments