Αθλητισμός

Έτσι βγαίνει στην τρίτη θέση ο Ολυμπιακός

Έτσι βγαίνει στην τρίτη θέση ο Ολυμπιακός
Ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από το πλεονέκτημα έδρας και πλέον στοχεύει την τρίτη θέση, που θα του κάνει τον δρόμο προς... την κούπα, ευκολότερη!

Με όπλο το πείσμα, την αποτελεσματικότητά του και τις ικανότητες των παικτών του που τον έχουν φέρει μέχρι εδώ, ο Ολυμπιακός πήρε σπουδαίο «διπλό» στο Κάουνας και πλέον είναι μια ανάσα από το να κλειδώσει το πλεονέκτημα έδρας για τα playoffs της Ευρωλίγκας, όπως δείχνει και η βαθμολογία.

Ωστόσο οι Πειραιώτες (16-8) στοχεύουν ακόμα πιο ψηλά και συγκεκριμένα στην τρίτη θέση που βρίσκεται τώρα η Αρμάνι Μιλάνο (16-7), κάτι που αν το πετύχει, όχι μόνο θα τον κάνει να αποφύγει την Εφές (μοιάζει πιθανότερο να τερματίσει πέμπτη), αλλά σε περίπτωση που προκριθεί στο Final Four του Βελιγραδίου, θα αποφύγει στον τελικό την υπερδύναμη Μπαρτσελόνα!

Πως θα το πετύχουν αυτό; Θέλει στα επόμενα τέσσερα ματς που «χρωστάει», οι Ιταλοί (που έχουν πέντε ματς) να έχουν μια ήττα παραπάνω από αυτούς! Στην περίπτωση της ισοβαθμίας οι «ερυθρόλευκοι» έχουν το πάνω χέρι!

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού έως το τέλος της regular season

30η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός (17/3) 31η αγωνιστική: Μονακό-Ολυμπιακός (23/3) 32η αγωνιστική: Βιλερμπάν-Ολυμπιακός (25/3) 33η αγωνιστική: Ολυμπιακός-Μπαρτσελόνα (1/4)

Το πρόγραμμα της Αρμάνι έως το τέλος της regular season

30η αγωνιστική: Αρμάνι Μιλάνο-Μπάγερν Μονάχου (18/3) 31η αγωνιστική: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αρμάνι Μιλάνο (22/3) 32η αγωνιστική: Εφές-Αρμάνι Μιλάνο (24/3) 33η αγωνιστική: Αρμάνι Μιλάνο-Μονακό (31/3) 34η αγωνιστική: Βιλερμπάν-Αρμάνι Μιλάνο (7/4)

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments