Lifestyle

Κάτια Ταραμπάνκο: Όνομα έκπληξη ο νέος της σύντροφος

Κάτια Ταραμπάνκο: Όνομα έκπληξη ο νέος της σύντροφος
Κάτια Ταραμπάνκο: Στο επεισόδιο της Τρίτης αποκαλύφθηκε ότι το γνωστό μοντέλο βρίσκεται σε σχέση τους τελευταίους μήνες.

Τους τελευταίους μήνες η Κάτια Ταραμπάνκο βρίσκεται ξανά σε σχέση, όπως αποκαλύφθηκε στο επεισόδιο της Τρίτης.  Στο επεισόδιο του reality επιβίωσης η ομάδα των Διάσημων κέρδισε το έπαθλο επικοινωνίας και έτσι είχε την ευκαιρία να δει και να ακούσει μηνύματα των δικών της ανθρώπων.

Η Κάτια Ταραμπάνκο έλαβε ένα γλυκό μήνυμα από τον σύντροφό της, Θοδωρή, τον οποίο και είδαμε για πρώτη φορά τηλεοπτικά!

Το μήνυμα του συντρόφου της Κάτιας

«Που είσαι βρε μπουμπού; Που είσαι βρε γυναικάρα μου όμορφη; Θέλω τόσα να σου πω αλλά δεν έχω χρόνο να στα πω. Θέλω απλά να σου θυμίσω για ένα βράδυ στην Ελβετία, όπου θυμάσαι τι σου είχα πει;

Θα είμαι πάντα βράχος δίπλα σου, οποιαδήποτε κίνηση ή απόφαση και να πάρεις. Είμαι πολύ περήφανος για σένα και φρόντισε να αργήσεις να γυρίσεις γιατί σου ετοιμάζω κάτι εκπλήξεις… Σ’ αγαπώ», ήταν το μήνυμα του Θοδωρή.

Ποιος είναι ο νέος σύντροφος του μοντέλου

Ο Τεό Κωνσταντόπουλος είναι ένας ταλαντούχος tatoo artist με έδρα στη Ζυρίχη. Μάλιστα, η Κάτια Ταραμπάνκο είχε ταξιδέψει στην Ελβετία λίγο πριν μπει στο Survivor για να βρεθεί στο πλευρό του αγαπημένου της. Το ζευγάρι είναι μόλις λίγους μήνες μαζί, ωστόσο φαίνεται πως έχει ήδη κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του και συγκατοικεί στο ίδιο σπίτι.

Μπορεί ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος να πηγαινοέρχεται Αθήνα – Ζυρίχη, αλλά οι δυο τους έχουν βρει τις ισορροπίες τους. Η Κάτια Ταραμπάνκο πήρε την απόφαση να επιστρέψει στο Survivor, κάτι που συζήτησε εκτενώς με τον σύντροφό της. Εκείνος δεν χάνει επεισόδιο και κάθε βράδυ παρακολουθεί την αγαπημένη του να ρίχνεται στους στίβους μάχης του reality επιβίωσης.

«Αυτός παιδιά, είναι ο σύντροφός μου, ο άνθρωπός μου, είναι ο άνθρωπος που δεν βγήκε ποτέ προς τα έξω να δηλώσει πως είναι μαζί μου γιατί όλοι οι προηγούμενοι το είχαν εκμεταλλευτεί. Είναι ο βράχος μου, είμαι ο βράχος του» δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο στο χθεσινό επεισόδιο του Survivor.

Όπως θα δεις στις φωτογραφίες που δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο Θοδωρής Κωνσταντόπουλος είναι αρκετά γυμνασμένος, διαθέτει σε όλο του το σώμα τατουάζ και έχει ένα πολύ εκκεντρικό στυλ!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments