Αθλητισμός

Εθνική ποδοσφαίρου: “Κόπηκε” από τους άνδρες, κλήθηκε στις “ελπίδες”

Εθνική ποδοσφαίρου: “Κόπηκε” από τους άνδρες, κλήθηκε στις “ελπίδες”

Πηγή Φωτογραφίας: Greek City Times

O προπονητής της Εθνικής Ελπίδων Γιώργος Σίμος συμπεριέλαβε στην αποστολή της εθνικής ελπίδων τον Χρήστο Τζόλη για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος 2023.

Ο 20χρονος επιθετικός της Νόριτς Χρήστος Τζόλης δεν βρέθηκε στις κλήσεις της εθνικής ομάδας των ανδρών, προφανώς λόγω της παρατεταμένης αποχής του από την αγωνιστική δράση. Εχει να παίξει με τη Νόριτς από τις 15 Ιανουαρίου, όταν χρησιμοποιήθηκε για 4΄ στο ματς με την Εβερτον…  Ο Γκουστάβο Πογιέτ ήθελε παίκτες με μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας.

Ομως, ο Τζόλης βρήκε … στέγη και είναι πολύ πιθανό να βρει και αγωνιστικό χώρο, στην εθνική ελπίδων αφού συμπεριλήφθηκε στις κλήσεις του Γιώργου Σίμου για τους αγώνες των “μικρών” στα προκριματικά του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος 2023, απέναντι στο Λιχτενστάιν και την Πορτογαλία στις 25 και 29 Μαρτίου αντίστοιχα.

Θυμίζουμε ότι και οι δυο αναμετρήσεις της εθνικής ομάδας των Ελπίδων θα γίνουν στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης»,  στη Τρίπολη, με κοινή ώρα έναρξης στις 19:00.

Η πρώτη προπόνηση της εθνικής ομάδας ελπίδων είναι προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 21 Μαρτίου στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Άγιου Κοσμά στις 16:00.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments