Ειδήσεις

Μπάσκετ: Αλμα τίτλου για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Μπάσκετ: Αλμα τίτλου για τα κορίτσια του Ολυμπιακού

Πηγή Φωτογραφίας: Novasports

Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Ολυμπιακό σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14η αγωνιστικής του πρωταθλήματος μπάσκετ της Α1 γυναικών και παρ΄ ότι είχε το προβάδισμα στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα, στο τέλος οι "κόκκινες" έφθασαν στη νίκη και στο 2-0 σε επιτυχίες σε βάρος των "πράσινων" τη φετινή σεζόν.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Παναθηναϊκού για δεύτερη φορά φέτος στο πρωτάθλημα μπάσκετ της Α1 γυναικών   (81-76) και ,έκανε το  αποφασιστικό βήμα για την κατάκτηση του τίτλου.

Με όπλο την σπουδαία άμυνα και την πολύ καλή απόδοση στα επιθετικά ρημπάουντς  ο Ολυμπιακός γύρισε από το (-8)  του 25′ και πανηγύρισε σπουδαία νίκη επί του “αιωνίου” αντιπάλου στο “Παύλος Γιαννακόπουλος”.

Με αυτή τη νίκη, η ομάδα του Μάρτιν Ζίμπαρτς κλείδωσε το απόλυτο πλεονέκτημα έδρας στα πλέι – οφ της Α1 μπάσκετ γυναικών. Θυμίζουμε ότι ο τίτλος κρίνεται στις 4 νίκες.

Η Εβίνα Σταμάτη (19 πόντοι με 6/9 σουτ και 3/3 βολές), η Αγγελική Νικολοπούλου (16 πόντοι με 7/12 σουτ και 1/2 βολές, συν 8 ριμπάουντ) και στο τελευταίο δεκάλεπτο η Άννα Σπυριδοπούλου (9 πόντοι) ήταν οι κορυφα΄λιες παίκτριες  των “ερυθρόλευκων” .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments