Lifestyle

Η Kylie Jenner και η επιλόχειος κατάθλιψη

Η Kylie Jenner και η επιλόχειος κατάθλιψη

Πηγή Φωτογραφίας: Refinery29

Λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, η Kylie Jenner μέσω των IG stories της μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της μετά τον τοκετό, τη ζωή με ένα βρέφος στο σπίτι και τα συναισθηματά της.

Η Kylie Jenner αποδεικνύει περίτρανα πως υπάρχει και μια άλλη πλευρά πέρα από τη γεμάτη λάμψη καθημερινότητά της. Μια πλευρά πιο σκοτεινή, πιο ανθρώπινη. Λίγο μετά τη γέννηση του δεύτερου παιδιού της, μέσω των IG stories της μίλησε ανοιχτά για την εμπειρία της μετά τον τοκετό, τη ζωή με ένα βρέφος στο σπίτι, αλλά και τα συναισθήματά της που δεν έχουν καμία σχέση με όσα βλέπουμε στα social media και στον Τύπο.

View this post on Instagram

A post shared by Kylie Jenner News (@kyliesnapchat)

Πιο συγκεκριμένα, η ίδια απευθύνθηκε σε όλες τις γυναίκες εκεί έξω που βρίσκονται αντιμέτωπες με δυσκολίες. Στις νέες μητέρες που δε ζουν ακριβώς το προσωπικό τους παραμύθι. Η Kylie αποκάλυψε πως δυσκολεύετε ακόμα και για τα πιο απλά πράγματα της καθημερινότητα, για τα οποία ωστόσο παραμένει αισιόδοξη, προσπαθώντας για το καλύτερο δυνατό.

Τι είπε χαρακτηριστικά

«Η περίοδος μετά τον τον τοκετό δεν είναι εύκολη. Αυτή η εμπειρία μου ήταν λίγο δυσκολότερη, σε σχέση με εκείνη της κόρης μου. Δεν είναι εύκολο πνευματικά, σωματικά -είναι τρελό. Και ναι, δεν ήθελα να επιστρέψω στην παλιά μου ζωή χωρίς να το πω γιατί πιστεύω πως μπορούμε να το ψάξουμε στο διαδίκτυο -οι μαμάδες που βιώνουν το ίδιο αυτήν τη στιγμή– και μπορεί να δούμε πως είναι πιο εύκολο για τους άλλους ανθρώπους, και να πιεστούμε παραπάνω, αλλά για εμένα δεν ήταν εύκολο», μοιράστηκε με τους followers της, εξηγώντας πώς μπορεί ένα τόσο χαρμόσυνο γεγονός να φτάσει στο σημείο της πίεσης ή ακόμα και της επιλόχειου κατάθλιψης. Η ίδια προσπαθεί να επιστρέψει πνευματικά στην καθημερινότητα της και όχι εμφανισιακά, όπως όλοι περιμένουν.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments