Pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr Ora Oikonomias. Παραγωγή pagenews.gr
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ
Αντώνης Σαουλίδης
Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ

Με την
Σοφία Χύτου

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Ακρίβεια, ενεργειακή κρίση, πανδημία, εξελίξεις στην Ουκρανία

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Ο Αντώνης Σαουλίδης Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ μίλησε για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες, για τη διαχείριση της πανδημίας, για την ενεργειακή κρίση, τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια αλλά και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Ο κ. Αντώνης Σαουλίδης Μέλος Κεντρικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ μίλησε στο pagenews.gr και την εκπομπή “Ώρα Οικονομίας” με τη Σοφία Χύτου, όπου αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τις εξελίξεις στην Ουκρανία και την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες, για τη διαχείριση της πανδημίας, για την ενεργειακή κρίση, τις ανατιμήσεις και την ακρίβεια αλλά και για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών.

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Για τις εξελίξεις στην Ουκρανία αλλά και την επόμενη ημέρα για την Ελλάδα και τις υπόλοιπες χώρες

“Είναι μια ιδιαίτερη και πρωτόγνωρη συγκυρία για τη σύγχρονη ανθρωπότητα, οι περισσότεροι από αυτούς που βρισκόμαστε εν ζωή δεν έχουμε ζήσει τέτοιου είδους γεγονότα, βέβαια η δική μας γενιά έλεγε ότι διαφέρει από τις προηγούμενες στο ότι δεν έχει περάσει όλες αυτές τις δυσκολίες που πέρασαν οι προηγούμενοι, οι μεγαλύτεροι. Φτώχεια, οικονομικές και υγειονομικές κρίσεις, πολέμους, δυστυχώς φαίνεται ότι και η δική μας η γενιά και οι νεότερες βέβαια ζούνε αυτά τα πάνδεινα που θα μπορούσε να ζήσει ο οποιοσδήποτε και ας ευχηθούμε ότι θα σταματήσει πολύ σύντομα αυτό και θα μπορέσουμε όλοι να ξαναρχίσουμε τις ζωές μας κανονικά γιατί όπως και να έχει ακόμη κι αν δεν βρίσκεται εντός της χώρας μας αυτού του είδους η πολεμική σύρραξη δημιουργεί μια αβεβαιότητα μια ανησυχία σε όλους…” σημείωσε ο κ. Αντώνης Σαουλίδης.

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Για τη διαχείριση της πανδημίας

“Για να είμαστε απόλυτα δίκαιοι το πρώτο σκέλος της πανδημίας η κυβέρνηση το χειρίστηκε θετικά από εκεί και πέρα όμως αυτά τα μπρος -πίσω, τα πήγαινε έλα δημιούργησαν ανασφάλεια στον κόσμο στην ελληνική κοινωνία η οποία δεν ήξερε τι ακριβώς έχει να αντιμετωπίσει δεν ήξερε τι είναι το σωστό – τι είναι λάθος. Κάθε 10 με 15 μέρες η ανακοίνωση νέων μέτρων και η σταδιακή επιβολή νέων μέτρων νομίζω ότι οδήγησε στην αύξηση της έλλειψης εμπιστοσύνης από την πλευρά του ελληνικού λαού προς την ελληνική κυβέρνηση και βεβαίως αύξησε και την αναξιοπιστία της απέναντι στους Έλληνες και στις Ελληνίδες” υπογράμμισε το μέλος της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής ΠΑΣΟΚ -ΚΙΝΑΛ κ. Αντώνης Σαουλίδης.

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Για την ενεργειακή κρίση, την ακρίβεια και τις ανατιμήσεις

“Θα πρέπει να δούμε πρώτα αν αυτή η κατάσταση η οποία βιώνουμε είναι συγκυριακή ή έχει ένα βάθος χρόνου. Εδώ θα υπενθυμίσω τα λεγόμενα του Διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος του κ. Στουρνάρα ο οποίος δήλωσε ότι η ακρίβεια θα διαρκέσει για ολόκληρο το 2022 και βέβαια δεν ξέρουμε τι θα γίνει το 2023. Είναι πάρα πολύ θετικό ότι η κυβέρνηση αναγνώρισε πλέον ότι υπάρχει αισχροκέρδεια βέβαια όμως καθυστέρησε πάρα πολύ να αντιληφθεί ότι υπάρχει αισχροκέρδεια και εγώ προσωπικά θεωρώ είναι όχι ότι δεν είχε αντιληφθεί ότι μιλάμε για αισχροκέρδεια και όχι για ακρίβεια απλά δεν ήθελε να παρέμβει…” ανέφερε μεταξύ άλλων ο κ. Σαουλίδης.

Αντώνης Σαουλίδης στο pagenews.gr: Για το ενδεχόμενο πρόωρων εκλογών

“Το τρίπτυχο της εκλογής του νέου μας προέδρου του κ. Νίκου Ανδρουλάκη περιελάμβανε την πολιτική αυτονομία. Θέλοντας να αναδείξει την αξιοπιστία του δεν μπορεί να πράξει και διαφορετικά και για αυτό ακριβώς το λόγο η απόφασή μας είναι να προχωρήσουμε αυτόνομοι σε αυτή την εκλογική διαδικασία. Αυτό δεν έχει να κάνει σχέση με εγωϊσμούς…” είπε ο κ. Σαουλίδης.