Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: “Ο πόλεμος μπορεί να έρθει κοντά σε όλους”

Πόλεμος στην Ουκρανία: “Ο πόλεμος μπορεί να έρθει κοντά σε όλους”

Πηγή Φωτογραφίας: MDR

"Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε ενωμένοι κατά αυτού του πολέμου που μπορεί να αγγίξει οποιονδήποτε, όπως και τους Έλληνες. Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος είναι μακριά και δεν τον επηρεάζει, κάνει λάθος", δήλωσε ο δήμαρχος του Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο.
Το δικό του μήνυμα έστειλε ο δήμαρχος Κιέβου Βιτάλι Κλίτσκο, μιλώντας για τον πόλεμο στη χώρα του και την υποστήριξη που χρειάζονται οι Ουκρανοί για ν’  αντιμετωπίσουν τη “πύρινη κόλαση” που καταστρέφει τον τόπο τους.

Ο Βιτάλι Κλίτσκο φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» του ΑΝΤ1 , μίλησε  για τους Έλληνες ομογενείς που ζούνε στην Ουκρανία και επισήμανε ότι ο πόλεμος αυτός αγγίζει όλο τον κόσμο, σε όποια γωνιά της γης κι αν βρίσκεται κάποιος…

“Είναι σημαντικό να είμαστε ενωμένοι κατά αυτού του πολέμου που μπορεί να αγγίξει οποιονδήποτε, όπως και τους Έλληνες. Όποιος νομίζει ότι ο πόλεμος είναι μακριά και δεν τον επηρεάζει, κάνει λάθος. Σας παρακαλώ συμπαρασταθείτε στην Ουκρανία. Υποστηρίξτε την ειρήνη. Είμαστε σημαντικοί. Η ενότητα είναι το κλειδί για την απελευθέρωσή της πατρίδας μας και την ελευθερία της Ευρώπης», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Κλίτσκο και πρόσθεσε:

«Γνωρίζουμε ότι η Ουκρανία είναι ένα πολυεθνικό κράτος. Έχουμε πολλές και διαφορετικές εθνότητες εδώ, όπως επίσης και ένα μέρος Ελλήνων που ζουν στην Ουκρανία. Αυτός ο πόλεμος, λοιπόν, είναι ένας πόλεμος όχι μόνο εναντίον της Ουκρανίας. Είναι ένα πόλεμος ενάντια σε όλους τους άμαχους πολίτες, γιατί σκοτώνονται παιδιά, γυναίκες, άμαχοι πολίτες”
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments