Lifestyle

Να πηγαίνει καλεσμένη σε γάμους είναι το αγαπημένο χόμπι της Dakota Johnson

Να πηγαίνει καλεσμένη σε γάμους είναι το αγαπημένο χόμπι της Dakota Johnson

Πηγή Φωτογραφίας: The Hollywood Reporter

Η ηθοποιός δήλωσε πως λατρεύει να πηγαίνει απρόσκλητη σε γάμους.

Πολλές διάσημες προσωπικότητες φημίζονται για τα ασυνήθιστα και περίεργα χόμπι που λατρεύουν, με την Dakota Johnson να ξεπερνάει κάθε προηγούμενο. Η χολιγουντιανή ηθοποιός με αφοπλιστική ειλικρίνεια και χωρίς δισταγμούς αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό “W Magazine”, πως έχει χόμπι τους γάμους, αφήνοντας έκπληκτους τους θαυμαστές της.

Εάν βρίσκεστε, λοιπόν, σε μια ευτυχισμένη σχέση και οδεύετε προς τα σκαλιά της εκκλησίας, να είστε προσεκτικοί την ημέρα του γάμου σας καθώς μεταξύ των καλεσμένων είναι πολύ πιθανό να βρεθεί η διάσημη star. Γιατί, όπως εξήγησε, πέραν της προετοιμασίας για την μεγάλη αυτή ημέρα, η Johnson απολαμβάνει περισσότερο από οτιδήποτε να παρευρίσκεται στην τελετή του μυστηρίου είτε ως καλεσμένη, είτε απρόσκλητη. Μάλιστα, πολλά ζευγάρια έχουν βρεθεί με την απορία για το ποια είναι και πως ακριβώς βρέθηκε στον γάμο τους.

Πηγαίνει ακόμη και χωρίς πρόσκληση

“Το έχω κάνει πολλές φορές αυτό. Είναι από τα no1 αγαπημένα μου χόμπι. Μια φορά, πλησίασα τον γαμπρό και την νύφη την ώρα που παντρευόντουσαν και με έκπληξη ρωτούσαν ‘’Ποια είσαι – Τι κάνεις εδώ;’’. Ήταν πολύ αστείο” διηγήθηκε η ηθοποιός ένα περιστατικό σε κάποιο γάμο, όπου βρέθηκε και πάλι χωρίς πρόσκληση.

Παρόλο που η Dakota Johnson απολαμβάνει ιδιαίτερα πολύ τους γάμους άλλων ζευγαριών, η ίδια δεν έχει βρεθεί προς το παρόν στην θέση αυτή. Η 32χρονη star διατηρεί μια ευτυχισμένη σχέση με τον front man των Coldplay, Chris Martin, όμως ο γάμος δεν υπάρχει στα άμεσα σχέδια τους. Παλαιότερα, είχε αναφέρει, μάλιστα, πως “επιθυμεί να κρατάει την ιδιωτική τους ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, για αυτό και δεν πραγματοποιούν κοινές εμφανίσεις”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments