Ειδήσεις

Αντετοκούνμπο: Πρώτο ραντεβού στο Μιλγουόκι για την εθνική ομάδα

Αντετοκούνμπο: Πρώτο ραντεβού στο Μιλγουόκι για την εθνική ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: NewsBeezer

Η προσπάθεια της ομοσπονδίας μπάσκετ να εξασφαλίσει την παρουσία του Γιάννη Αντετοκούνμπο στα παιχνίδια της εθνικής στο Ευρωμπάσκετ 2022 ξεκινάει με ταξίδι στην έδρα του άσου των "Μπακς".

Στο Μιλγουόκι ταξιδεύουν σήμερα ο επικεφαλής της εθνικής ομάδας μπάσκετ Δήμος Ντικούδης, και ο τζένεραλ μάνατζερ Νίκος Ζήσης, προκειμένου να συζητήσουν με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο το ενδεχόμενο να δώσει το παρόν στο Ευρωμπάσκετ 2022.

Μετά την πρόσληψη του Δημήτρη Ιτούδη στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας, η προσπάθεια της ομοσπονδίας επικεντρώνεται στη συμμετοχή ενός εκ των κορυφαίων παικτών του κόσμου στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα. Ο Αντετοκούνμπο έχει δηλώσει αρκετές φορές ότι θέλει να ενισχύει την εθνική στις μεγάλες διοργανώσεις αλλά η τελική απόφαση εξαρτάται και από τη δική του αγωνιστική επιβάρυνση πριν από τους αγώνες της εθνικής (το Ευρωμπάσκετ αρχίζει την 1η Σεπτεμβρίου) και από τη διάθεση των “Μπακς” να επιτρέψουν στον καλύτερο τους παίκτη να λείψει από την προετοιμασία τους για, περίπου τρεις εβδομάδες.

Οι απεσταλμένοι της ΕΟΚ προβλέπεται να συναντήσουν τον Αντετοκούνμπο τη Δευτέρα, μετά τον αγώνα που θα δώσουν οι “Μπακς” με τους “Σικάγο Μπουλς”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments