Ειδήσεις

Σούπερ Λίγκα: Νίκες παραμονής και ελπίδας για Ατρόμητο και Λαμία

Σούπερ Λίγκα: Νίκες παραμονής και ελπίδας για Ατρόμητο και Λαμία

Πηγή Φωτογραφίας: alphapatras

Τρεις εκτός έδρας νίκες σημειώθηκαν στα τέσσερα παιχνίδια της πρεμιέρας των πλέι-άουτ της Σούπερ Λίγκα, με αυτή της Λαμίας (2-1 τον Παναιτωλικό) να κρατάει αμείωτο το ενδιαφέρον για τη 12η θέση που εξασφαλίζει την παραμονή στην κατηγορία.

Ο Ατρόμητος και η Λαμία ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της πρεμιέρας των πλέι – άουτ της Σούπερ Λίγκα. Χάρη στις νίκες τους αύξησαν τη διαφορά τους από τον ουραγό Απόλλωνα και επικεντρώνουν την προσπάθειά τους στην αποφυγή της 13ης θέσης που οδηγεί σε μπαράζ για την παραμονή στην κατηγορία.

Το “θρίλερ” του Περιστερίου κρίθηκε στις καθυστερήσεις (92΄) , με το γκολ του Κουλούρη που επέτρεψε στον Ατρόμητο να πάρει διαφορά ασφαλείας (+13) από τον Απόλλωνα και να ανησυχεί πλέον μόνο για τη Λαμία που βρίσκεται πέντε βαθμούς πίσω του.  Τέσσερα λεπτά νωρίτερα (88΄), η “Ελαφρά Ταξιαρχία” είχε την ευκαιρία να ανοίξει το σκορ αλλά ο Γιαννιώτης απέτρεψε το 0-1 αποκρούοντας πέναλτι του Παμλίδη.

Η Λαμία πήρε βαθιά ανάσα με το “διπλό” (2-1) στο Αγρίνιο . Προηγήθηκε με 2-0 χάρη στα γκολ του Μανούσου (45′) και του Ελευθεριάδη (77΄) και κινδύνευσε μόνο μετά τη μείωση του σκορ (82΄ Ντουάρτε).  Η ομάδα της Φθιώτιδας νιώθει άνεση στη κούρσα της παραμονής αλλά θέλει να ξεπεράσει και τον Ατρόμητο για να μη μπει στη διαδικασία των μπαράζ προκειμένου να μείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Ακόμα πιο άνετα αισθάνεται ο Ιωνικός που έφυγε με τους τρεις βαθμούς από το Ηράκλειο και το παιχνίδι με τον ΟΦΗ (3-2). Μάλιστα, προηγήθηκε με 3-0 (11′ Ρομαό, 39΄Μύγας, 45΄Ντάλσιο) και μόνο όταν χαλάρωσε είδε τους Κρητικούς να αντιδρούν (46΄Σοάρες, 56΄Ντουρμισάϊ) και να διεκδικούν την ανατροπή. Αντεξαν όμως και διατήρησαν τη διαφορά τους από τον Ατρόμητο.

Παραγωγικός και θεαματικός ο Αστέρας Τρίπολης νίκησε τον Βόλο εκτός έδρας (2-0) και πέρασε επικεφαλής της ειδικής βαθμολογίας των πλέι- άουτ. Τα γκολ πέτυχαν ο Σίτο (15΄) και ο Κρέσπι (25΄).

Η βαθμολογία

7.Αστέρας 38

8.ΟΦΗ 37

9.Παναιτωλικός 32

10.Βόλος 30

11.Ιωνικός 29

12.Ατρόμητος 26

13.Λαμία 21

14.Απόλλων  13

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments