Ειδήσεις

Σούπερ Λίγκα: Ο Μαρτίνς το ρεκόρ οι άλλοι τους βαθμούς

Σούπερ Λίγκα: Ο Μαρτίνς το ρεκόρ οι άλλοι τους βαθμούς

Πηγή Φωτογραφίας: bild.de

Η 2η αγωνιστική των πλέι - οφ της Σούπερ Λίγκα ξεκινάει σε λίγες ώρες στα Γιάννενα, με την αναμέτρηση του ΠΑΣ με τον Ολυμπιακό. Κρίσιμοι, βαθμολογικά, για το "κυνήγι" των ευρωπαϊκών θέσεων είναι οι άλλοι δύο αγώνες της ημέρας.

Από τους Ζωσιμάδες ξεκινάει το πρόγραμμα της 2ης μέρας των πλέι – οφ της Σούπερ Λίγκα. Ο ΠΑΣ Γιάννινα υποδέχεται τον πρωτοπόρο και πρωταθλητή Ολυμπιακό και θα επιδιώξει την πρώτη του επιτυχία αφού στην πρεμιέρα γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ. Από την άλλη πλευρά και οι “ερυθρόλευκοι” θέλουν το τρίποντο για να εκμεταλλευτούν τυχόν στραβοπάτημα του ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ και ν΄ αυξήσουν τη διαφορά.

Σήμερα, ο Πέδρο Μαρτίνς θα μπει στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού αφού θα γίνει ο προπονητής με τα περισσότερα παιχνίδια στον πάγκο των “ερυθρόλευκων”.  Ο Πορτογάλος τεχνικός θα συμπληρώσει 209 παιχνίδια, ξεπερνώντας τον Ντούσαν Μπάγεβιτς (208). Θυμίζουμε ότι ο Μαρτίνς μετράει και τις περισσότερες νίκες στην ευρωπαϊκή ιστορία του συλλόγου (23 νίκες σε 54 αγώνες). Θέλει ακόμα επτά νίκες στο πρωτάθλημα (έχει 101 σε 129 ματς) για να προσπεράσει τον Μπάγεβιτς (107 νίκες σε 138 παιχνίδια), ενώ στο τέλος της περιόδου θα ισοφαρίσει τον τελευταίο στον αριθμό αγώνων (138) στη διοργάνωση και, εκτός απροόπτου, θα τον ξεπεράσει στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Στο “Γ.Βικελίδης” ο Άρης φιλοξενεί τον αποδεκατισμένο, από προβλήματα τραυματισμών και καραντίνας λόγω covid-19, Παναθηναϊκό. Το ματς είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες. Οι Θεσσαλονικείς έχουν τη μεγάλη ευκαιρία ν  ανοίξουν τη “ψαλίδα” από τον αντίπαλό τους ενώ οι “πράσινοι”  , σε περίπτωση νίκης, θα ανέβουν στη 4η θέση.

Το πρόγραμμα θα κλείσει στο ΟΑΚΑ με το ντέρμπι “Δικεφάλων”. Η ΑΕΚ περιμένει τον ΠΑΟΚ λίγα 24ωρα μετά από τη σπουδαία πρόκρισή της ομάδας του Λουτσέσκου στα προημιτελικά του Europa Conference League. Η “Ενωση” θέλει το τρίποντο, ώστε να παραμείνει στην τρίτη θέση αλλά και ο ΠΑΟΚ χρειάζεται τους βαθμούς για να διατηρήσει ή και ν΄ αυξήσει τη διαφορά του από τους “κίτρινους” .

Το πρόγραμμα της 2ης μέρας

15:30: ΠΑΣ Γιάννινα – Ολυμπιακός

19:00: Άρης – Παναθηναϊκός

19:30: ΑΕΚ – ΠΑΟΚ

Η βαθμολογία:

1.Ολυμπιακός        68

2.ΠΑΟΚ                  56

3.ΑΕΚ                      47

4. Αρης                    45

5. Παναθηναϊκός  43

6.ΠΑΣ Γιάννινα    40

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments