Ελλάδα

Απαγωγή Κυπαρίσση: Επεισοδιακή σύλληψη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Απαγωγή Κυπαρίσση: Επεισοδιακή σύλληψη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Ο ύποπτος προσπάθησε να παρασύρει τους αστυνομικούς με το κλεμμένο όχημα στο οποίο επέβαινε - Όταν τον ακινητοποίησαν πυροβολώντας το αυτοκίνητο και τραυματίζοντάς τον στο πόδι, προσπάθησε να διαφύγει πεζός

Νέα προσαγωγή στη ΓΑΔΑ, μετά από επεισοδιακή καταδίωξη με πυροβολισμούς στο Χαλάνδρι για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση.

Ο 45χρονος άνδρας, ο οποίος εντοπίστηκε μέσα σε κλεμμένο Ι.Χ. αυτοκίνητο στο Χαλάνδρι, εξετάζεται από την ΕΛ.ΑΣ. ως μέλος της συμμορίας που απήγαγε τον επιχειρηματία.

Πληροφορίες αναφέρουν πως όταν οι αστυνομικοί επιχείρησαν να τον ελέγξουν, ωστόσο, αυτός κινήθηκε προς την πλευρά τους και επιχείρησε να τους παρασύρει με το όχημα.

Τότε, οι αστυνομικοί άνοιξαν πυρ προς την πλευρά των τροχών και της μηχανής του Ι.Χ. αυτοκινήτου, καταφέρνοντας να το ακινητοποιήσουν. Από τα πυρά των ανδρών της ΕΛ.ΑΣ. τραυματίστηκε στο πόδι ο 45χρονος, ο οποίος όμως προσπάθησε να διαφύγει πεζός από το σημείο.

Λίγα μέτρα μακριά, όμως, συνελήφθη και αφού του προσφέρθηκαν οι πρώτες βοήθειες από τους αστυνομικούς, οδηγήθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ σε εφημερεύον νοσοκομείο.

Για την υπόθεση της απαγωγής του επιχειρηματία Γιώργου Κυπαρίσση έχουν ήδη συλληφθεί και προφυλακιστεί τρία άτομα, δύο άνδρες και μία γυναίκα, τα στοιχεία των οποίων έχουν δημοσιοποιηθεί με εισαγγελική διάταξη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments