Lifestyle

Ο Κάνιε Γουέστ αποκλείστηκε από τα βραβεία Grammy παρά τις 5 υποψηφιότητες του

Ο Κάνιε Γουέστ αποκλείστηκε από τα βραβεία Grammy παρά τις 5 υποψηφιότητες του
Ο Trevor Noah φιλοξενεί την 64η ετήσια απονομή των βραβείων Grammy την Κυριακή 3 Απριλίου

Ο Κάνιε Γουέστ έχει απαγορευτεί να εμφανιστεί στα βραβεία Grammy , επιβεβαιώνει ο εκπρόσωπος του στο PEOPLE. Η απόφαση να μην ανέβει στη σκηνή της απονομής των βραβείων ελήφθη λόγω της «απαράδεκτης συμπεριφοράς του στο διαδίκτυο». Η Blast ήταν η πρώτη που ανέφερε την είδηση.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, οι πιο πρόσφατες διαδικτυακές γελοιότητες του West με τον Trevor Noah , ο οποίος φιλοξενεί τη φετινή εκπομπή στις 3 Απριλίου, ήταν ένας παράγοντας στη διαδικασία λήψης αποφάσεων.

Την Τετάρτη, το Instagram του έκλεισε για 24 ώρες το προφίλ λόγω μίσους, παρενόχλησης και εκφοβισμού, αφού φέρεται να έγραψε ρατσιστικά σχόλια στη σελίδα του Noah στο IG.

Το υποτιθέμενο σχόλιο έγινε αφού ο παρουσιαστής της Daily Show μίλησε για τον χωρισμό του Γουέστ από την Κιμ Καρντάσιαν , η οποία πρόσφατα ανακηρύχθηκε νόμιμα ελεύθερη χωρίς καμία δέσμευση.

“Καταλαβαίνω ότι η τέχνη μπορεί να είναι θεραπεία — ειλικρινά το καταλαβαίνω αυτό. Αλλά καταλαβαίνω επίσης ότι η θεραπεία μπορεί να είναι θεραπεία”, συνέχισε ο Νόα, υπονοώντας ότι ο West πρέπει να αναζητήσει βοήθεια.

Ένας εκπρόσωπος της Meta, της μητρικής εταιρείας του Instagram, είπε στο TMZ ότι η εταιρεία είναι έτοιμη να λάβει πρόσθετα μέτρα σε περίπτωση που υπάρξουν περαιτέρω παραβιάσεις

Το σχόλιο του West στη σελίδα του Noah είναι το πιο πρόσφατο σε μια σειρά από ασταθείς δημοσιεύσεις που κοινοποίησε ο μουσικός τους τελευταίους μήνες. Οι δημοσιεύσεις ξεκίνησαν λίγο μετά την νέα σχέση της Καρντάσιαν, 41 ετών, και του κωμικού του Saturday Night Live , Pete Davidson .

Νωρίτερα αυτό το μήνα, ο West ανέβασε ένα μουσικό βίντεο για το σινγκλ του “Eazy”  στο οποίο φαίνεται να έχει απαχθεί, δεθεί και θαφτεί ο σύντροφός της Αργότερα κατέβασε το βίντεο.

Μια πηγή είπε στο PEOPLE ότι η Καρντάσιαν ήταν «έξαλλη» και «αναστατωμένη» για το μουσικό βίντεο. «Πιστεύει ότι είναι πολύ βίαιο και είναι στενοχωρημένη», εξήγησε η πηγή, σημειώνοντας ότι η σταρ του reality «έχει ξεπεράσει πλήρως όλα αυτά και θέλει να σταματήσει».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments