Lifestyle

Priyanka Chopra: Έκρηξη χρωμάτων και χαράς για την Ινδή ηθοποιό – ξεκίνησε το Holi

Priyanka Chopra: Έκρηξη χρωμάτων και χαράς για την Ινδή ηθοποιό – ξεκίνησε το Holi
Priyanka Chopra: Γιόρτασαν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες

Η Priyanka Chopra και ο σύζυγός της – ο τραγουδιστής Nick Jonas – γιόρτασαν το πρώτο τους Holi μετά τον ερχομό του μωρό τους, αφού πριν λίγο καιρό έγιναν γονείς, μέσω παρένθετης μητέρας.

Το Σάββατο η 39χρονη ηθοποιός από την Ινδία, μοιράστηκε πολλές φωτογραφίες και βίντεο από τους εορτασμούς, που έγιναν στο σπίτι τους στο Λος Άντζελες.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Priyanka (@priyankachopra)

«Το να μπορείς να βρεις λίγη χαρά σε μια στιγμή που ο κόσμος αισθάνεται τόσο τρομακτικός είναι ευλογία. Χρόνια Πολλά σε όλους. Ευχαριστούμε τους φίλους και την οικογένειά μας που έπαιξαν holi όπως το desi! Νιώθω ευλογημένη» έγραψε στο post της.

Στις φωτογραφίες την βλέπουμε μεταξύ άλλων μαζί με τον 29χρονο σύζυγό της να γελούν καλυμμένοι από την κορυφή ως τα νύχια με χρώματα.

Σε άλλη εικόνα δίνουν ένα τρυφερό φιλί στο στόμα, ενώ πόζαραν ακόμα μαζί με όσους βρέθηκαν στο σπίτι τους για τους εορτασμούς

Η ηθοποιός επέστρεψε πρόσφατα από τη Ρώμη για περάσει το Holi μαζί με την οικογένειά της, αναφέρει το hindustantimes.com.

Η τελευταία ταινία της Priyanka ήταν το The Matrix Resurrections μαζί με τους Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss και Jada Pinkett Smith. Έχει επίσης στα σκαριά την σειρά – θρίλερ Citadel, την ρομαντική κωμωδία Text For Yo και την ταινία δράσης Ending Things.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments