Ειδήσεις

Εβγκένι Ριλόφ: “Κόπηκε” από χορηγό γιατί πήγε με το “Ζ” στη φιέστα του Πούτιν

Εβγκένι Ριλόφ: “Κόπηκε” από χορηγό γιατί πήγε με το “Ζ” στη φιέστα του Πούτιν

Πηγή Φωτογραφίας: twitter

Ο Εβγκένι Ρίλοφ έχασε τη συμφωνία χορηγίας που είχε από μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών

Ο Ρώσος ολυμπιονίκης πρωταθλητής κολύμβησης Εβγκένι Ρίλοφ έχασε τη συμφωνία χορηγίας που είχε από μεγάλη εταιρεία αθλητικών ειδών, λόγω της παρουσίας του στη φιέστα του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στη Μόσχα την περασμένη εβδομάδα.

Οπως μετέδωσε το BBC, επικαλούμενο την ιστοσελίδα insidethegames, “o Εβγκένι Ρίλοβ είδε την Speedo να σταματά τη συνεργασία της μαζί του”  γιατί παραβρέθηκε στην εκδήλωση και είχε το γράμμα «Ζ» ( συμβολίζει την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία) χαραγμένο στα ρούχα του.

Η Διεθνής Ομοσπονδία Κολύμβησης (FINA) εξέφρασε τη βαθιά απογοήτευσή της για τον Ολυμπιονίκη που κατέκτησε δύο χρυσά μετάλλια στους αγώνες του Τόκιο, και ανακοίνωσε ότι θα διεξάγει έρευνα για το περιστατικό.

Στην εκδήλωση που διοργάνωσε ο Βλάντιμιρ Πούτιν για την επέτειο της εισβολής στην Κριμαία  βρέθηκαν εννιά Ρώσοι Ολυμπιονίκες και όλοι είχαν στα μπουφάν τους το “Ζ” . Το παρόν έδωσαν οι Αλεξάντερ Μπολσούνοφ (σκι), Αρίνα και Ντίνα Αβερίνα (ρυθμική γυμναστική), Βικτόρια Λιστούνοβα (ενόργανη γυμναστική), Εβγκενία Ταράσοβα ,  Νικίτα Κατσαλάποβ, Βικτόρια Σινίτσινα, (καλλιτεχνικό πατινάζ), Εβγκένι Ρίλοβ και Βλάντιμιρ Μορόζοβ (κολύμβηση).

Τις επόμενες μέρες αναμένεται και άλλοι χορηγοί να αποσύρουν συμφωνίες με τους αθλητές και τις αθλήτριες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments