Lifestyle

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες για να ζήσω, πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι»

Πάνος Σταθακόπουλος: «Πουλούσα μπρίκια και κάλτσες για να ζήσω, πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι»

Πηγή Φωτογραφίας: Instagram- the2nightshow_ant1tv

Πάνος Σταθακόπουλος: O ηθοποιός μιλά για τη ζωή του και κάνει αποκαλύψεις τόσο για τα πρώτα χρόνια ως ηθοποιός αλλά και για το αν σκέφτεται να κάνει γάμο

Καλεσμένος στο «The 2Night Show» ήταν το βράδυ της Δευτέρας (21/3) ο Πάνος Σταθακόπουλος. Ο δημοφιλής ηθοποιός, που φέτος τον παρακολουθούμε στον ρόλο του Δημάρχου στην αγαπημένη σειρά του Mega «Συμπέθερους από τα Τίρανα», μίλησε για τα παιδικά του χρόνια, τη φοίτησή του στην Ιερατική Σχολή της Τήνου αλλά και το πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την υποκριτική.

View this post on Instagram

A post shared by Πάνος Σταθακόπουλος (@panos_stathakopoulos_official)

«Το πρώτο μου σπίτι στην Αθήνα ήταν ένα υπόγειο. Μου φαινόταν παράδεισος. Είχα μόνο μια τηλεόραση με ασπρόμαυρη εικόνα, αλλά χωρίς ήχο. Η πρώτη μου δουλειά ήταν στο λογιστήριο μια εταιρείας με είδη υγιεινής αλλά έφυγα από εκεί, γιατί είχα γραφτεί κρυφά σε δραματική σχολή», είπε, μεταξύ άλλων και πρόσθεσε:

«Όταν πέρασα στη σχολή, πήγα στην Αιόλου, έγινα μικροπωλητής και πουλούσα μπρίκια και κάλτσες στους πάγκους για να τα βγάλω πέρα. Δύο χρόνια δούλευα εκεί, έβγαζα μεροκάματο. Πήγαινα πολύ πρωί και έφευγα μεσημέρι».

Γιατί αποφεύγει τον γάμο και πώς αντέδρασε όταν κάποτε τον είχε σκεφτεί;

«Είμαι ελεύθερος και ωραίος. Δεν παντρεύτηκα ποτέ. Πέρασε από το μυαλό μου, αλλά όπως πέρασε έτσι κι έφυγε. Τι να μπεις τώρα σε διαδικασία χωρισμού και διαζυγίου. Δεν έκατσε, δεν έτυχε και δεν θέλω», αποκάλυψε.

«Είμαι υπέρ της συντροφικότητας περισσότερο και όχι του γάμου. Θέλω την ησυχία μου. Δεν είχα κάποια δυσάρεστη εμπειρία, βλέπω γύρω γύρω τι συμβαίνει», κατέληξε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments