Ελλάδα

25η Μαρτίου – Κλειστοί δρόμοι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα Πέμπτη και Παρασκευή

25η Μαρτίου – Κλειστοί δρόμοι: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην Αθήνα Πέμπτη και Παρασκευή
Διήμερο με κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε ισχύ είναι αυτό της Πέμπτης και της Παρασκευής, λόγω της μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης - Δείτε αναλυτικά ποιες ώρες και ποιοι δρόμοι κλείνουν

Σε κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα προχωρήσει η ΕΛ.ΑΣ. στην Αθήνα, αύριο Πέμπτη 24/3 και μεθαύριο, Παρασκευή 25/3, λόγω της στρατιωτικής και της μαθητικής παρέλασης για τον εορτασμό της Εθνικής Επετείου της 25ης Μαρτίου.

Αναλυτικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, θα απαγορευτεί σταδιακά η στάση και στάθμευση, καθώς και η κυκλοφορία των οχημάτων, ως εξής:

Την Πέμπτη 24.03.2022

Από 06:00 ώρα μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων της 25ης Μαρτίου, στις κατωτέρω οδούς και στις καθέτους αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

Αχιλλέως, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Θερμοπυλών και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Λένορμαν, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Κολοκυνθούς, σε όλο το μήκος της. Βούρβαχη, σε όλο το μήκος της. Πετμεζά, σε όλο το μήκος της. Καλλιρόης, στο τμήμα της μεταξύ της λεωφ. Βουλιαγμένης και της οδού Πετμεζά, ρεύμα κυκλοφορίας από λεωφ. Βουλιαγμένης προς Φραντζή. Καρόλου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Μάρνη, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Ανθ/γου Στ. Ρεγκούκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Από 10:00 ώρα και μέχρι τη λήξη των εκδηλώσεων της ίδιας μέρας, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς, ως εξής:

Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ της οδού Σέκερη και της λεωφ. Βασ. Αμαλίας, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος. Βασ. Γεωργίου Α΄σε όλο το μήκος της. Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της. Ειδικότερα η στάση και τη στάθμευση των οχημάτων στη λεωφ. Βασ. Όλγας, δεν θα επιτρέπεται από ώρα 06.00΄ της 24/3 έως την ολοκλήρωση της στρατιωτικής παρέλασης της 25/3. Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αθ. Διάκου και Διον. Αρεοπαγίτου, στο ρεύμα κυκλοφορίας προς πλ. Συντάγματος. Τέλος, από 12:00 έως 19:30 ώρα της 25/3 στην ανώνυμη οδό που οδηγεί από τον Περιφερειακό Λυκαβηττού στον λόφο Λυκαβηττού.

Την Παρασκευή 25.03.2022

Από τις 06:00 μέχρι και το πέρας των εκδηλώσεων της στρατιωτικής παρέλασης, στις κατωτέρω λεωφόρους και οδούς και στις κάθετες αυτών έως την πρώτη παράλληλη οδό:

Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της μεταξύ των λεωφόρων Βασ. Κων/νου και Βασ. Αμαλίας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Ηρ. Αττικού, σε όλο το μήκος της. Βασ. Γεωργίου Β΄, σε όλο το μήκος της. Βασ. Γεωργίου Α΄, σε όλο το μήκος της. Λ. Βασ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου), σε όλο το μήκος της. Πλ. Ομονοίας. Πειραιώς, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Ομονοίας και της Ιεράς Οδού και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Αθηνάς, σε όλο το μήκος της και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Αγ. Κωνσταντίνου, σε όλο το μήκος της. Πλ. Καραϊσκάκη. 28ης Οκτωβρίου (Πατησίων), στο τμήμα της μεταξύ της οδού Ελ. Βενιζέλου (Πανεπιστημίου) και της λεωφ. Αλεξάνδρας και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Θ. Δηλιγιάννη, στο τμήμα της μεταξύ της πλ. Καραϊσκάκη και της οδού Ι. Μεταξά και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Πλ. Συντάγματος. Φιλελλήνων, σε όλο το μήκος της. Σταδίου, σε όλο το μήκος της. Λ. Συγγρού, στο τμήμα της μεταξύ των οδών Αμ. Φραντζή και Διον. Αρεοπαγίτου και στα δύο (2) ρεύματα κυκλοφορίας. Ακαδημίας, σε όλο το μήκος της. Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της. Αθ. Διάκου, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Τέλος, υπογραμμίζεται ότι στα συγκεκριμένα χρονικά διαστήματα θα γίνουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των Μέσων Μαζικής Μεταφοράς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments