Ελλάδα

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί στο πλοίο

Euroferry Olympia: Εντοπίστηκαν οι δύο τελευταίες σοροί στο πλοίο

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείο/ Eurokinissi

Ο τραγικός απολογισμός της φονικής πυρκαγιάς στο πλοίο, μετά και την ανεύρεση των δύο σορών των τελευταίων αγνοουμένων, είναι 11 νεκροί και 281 διασωθέντες

Ολοκληρώθηκαν οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο τελευταίων αγνοουμένων, του πλοίου Euroferry Olympia με την ανεύρεση των σορών τους,

Οι σοροί των δύο αγνοουμένων εντοπίστηκαν μέσα στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο σύμφωνα με το Λιμενικό, μετά τη φωτιά που είχε ξεσπάσει, ενώ έπλεε στα ανοιχτά της Κέρκυρας στις 18 Φεβρουαρίου.

Σημειώνεται ότι την περασμένη εβδομάδα απομακρύνθηκαν και τα περίπου 70 καμένα οχήματα και φορτηγά από το δεύτερο και τέταρτο γκαράζ του Euroferry Olympia, που βρίσκεται στο λιμάνι του Αστακού.

Στο πλοίο είχε εκδηλωθεί πυρκαγιά τα ξημερώματα της Παρασκευής 18/02 στη θαλάσσια περιοχή βορειοανατολικά της Ερεικούσας κατά την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του από Ηγουμενίτσα προς Μπρίντιζι.

Οι νεκροί από το τραγικό ναυτικό δυστύχημα ανήλθαν στους 11 ενώ 281 άτομα, επιβάτες και πλήρωμα, διασώθηκαν. Το πλοίο για λόγους ασφαλείας είχε οδηγηθεί στο λιμάνι του Αστακού.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments