Lifestyle

Σασμός – Επεισόδιο 113: Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου

Σασμός – Επεισόδιο 113: Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου
Σασμός – Επεισόδιο 113: Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο

Ο Βαγγέλης βρίσκεται στον πυρετό του τζόγου. Η Καλλιόπη θα έχει μία αναπάντεχη στάση στο θέμα του Νικηφόρου που θα εκπλήξει ευχάριστα τον Μαθιό. Ο Γεράσιμος ζητάει άλλη μία συνάντηση με τον Καραπάνο. Θα δεχτεί εκείνος;

Σασμός – Επεισόδιο 113

Η αγωνία της Βασιλικής και του Μαθιού για την απόφαση του Νικηφόρου φτάνει στο κατακόρυφο. Θα δεχτεί τελικά τη σχέση τους; Η Αργυρώ και η Άσπα περνούν ώρες ανεμελιάς στα Γιάννενα, με τη βοήθεια του Σταύρου, την ώρα που ο Αστέρης εξακολουθεί να βασανίζεται από την έλλειψη της γυναίκας που αγάπησε.

Ερωτική δραματική σειρά ελληνικής παραγωγής 2021-2022

Σενάριο: Β.Χ. Σπηλιόπουλος

Σκηνοθεσία: Κώστας Κωστόπουλος

Πρωταγωνιστούν: Δημήτρης Λάλος, Ορφέας Αυγουστίδης, Χριστίνα Χειλά-Φαμέλη, Τάσος Νούσιας, Μαρία Πρωτόπαππα, Δημήτρης Ήμελλος, Μαριλίτα Λαμπροπούλου, Μιχάλης Αεράκης, Ευγενία Σαμαρά, Κώστας Νικούλι, Θανάσης Πατριαρχέας.

Στο ρόλο της Καλλιόπης η Μαρία Τζομπανάκη.

Στο ρόλο της Γιαγιάς Ειρήνης η Ολγα Δαμάνη.

Παίζουν με αλφαβητική σειρά: Μιχάλης Αλικάκος, Γιώργος Αμούτζας, Δημήτρης Γεωργαλάς, Νεκταρία Γιαννουδάκη, Στέλλα Γκίκα, Πάνος Γκόγκος, Αλέξανδρος Δαβιλάς, Μαρία Δασκαλάκη, Ευφημία Καλογιάννη, Σταύρος Καραγιάννης, Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, Αλίνα Κωτσοβούλου, Βέρα Μακρομαρίδου, Δημήτρης Μαμιός, Εριέτα Μανούρη, Στάθης Μαντζώρος, Δανάη Παππά, Σπύρος Σαραφιανός, Μάνος Τσαγκαράκης, Σάντυ Χατζηϊωάννου, Στρατής Χατζησταματίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments