Αθλητισμός

Ιταλικός Τύπος: Σφοδρή κριτική για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ

Ιταλικός Τύπος: Σφοδρή κριτική για τον αποκλεισμό από το Μουντιάλ
Ιταλικός Τύπος: Σφοδρή κριτική έκαναν στην Εθνική Ομάδα Ιταλίας για τον αποκλεισμό από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου.

Μετά την ήττα από την Βόρεια Μακεδονία, η Εθνική Ιταλίας αποκλείστηκε και ο Ιταλικός Τύπος άσκησε σφοδρή κριτική. Όπως είναι εύκολα αντιληπτό, ο αποκλεισμός των Πρωταθλητών Ευρώπης από το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 που θα διεξαχθεί στο Κατάρ κυριαρχεί στα πρωτοσέλιδα του ιταλικού, αλλά και ευρωπαϊκού Τύπου.

Η «Corriere dello Sport» μιλάει για το νέο αποκλεισμό της Ιταλίας από Μουντιάλ, γράφοντας χαρακτηριστικά πως η «σκουάντρα ατζούρα» βρίσκεται «Στην κόλαση», ενώ ακόμα κάνει λόγο για αποκλεισμό σοκ. Από την πλευρά της, η «Gazzetta dello Sport» είναι λίγο «παγωμένη» στην αντίδρασή της, αναφέροντας πως η Ιταλία ηττήθηκε 1-0 από τα Σκόπια και είπε αντίο στο Κατάρ. «Έξω από το Παγκόσμιο» αναφέρεται στον τίτλο.

Η αντίδραση των Ιταλικών ΜΜΕ

Αντίθετα, η «Tuttosport» δεν μπορεί να πιστέψει το τρομερό κάζο που υπέστησαν οι Πρωταθλητές Ευρώπης. «Όχιιιιιιιι» αναφέρεται χαρακτηριστικά στο πρωτοσέλιδο.

Παράλληλα, ο αποκλεισμός της «σκουάντρα ατζούρα» από το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ποδοσφαίρου 2022 απασχολεί και τις μεγάλες ευρωπαϊκές εφημερίδες. «Η Ιταλία χαμένη στην έρημο» αναφέρεται στην «L’Equipe», ενώ ο τίτλος της «Marca» από την Ισπανία γράφει: «Η Ιταλία εκτός Μουντιάλ».

Corriere dello Sport: “Στην κόλαση”

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments