Διεθνή

Πατέρας σκοτώθηκε μπροστά στη 16χρονη κόρη του κάνοντας base Jumping

Πατέρας σκοτώθηκε μπροστά στη 16χρονη κόρη του κάνοντας base Jumping

Πηγή Φωτογραφίας: Wikipedia

Σαν Ντιέγκο: Ένας 48χρονος άνδρας σκοτώθηκε μπροστά στο παιδί του κάνοντας base Jumping.

Τραγικό ατύχημα συνέβη στο Σαν Ντιέγκο όταν ένας 48χρονος άνδρας σκοτώθηκε, ενώ έκανε base jumping από ουρανοξύστη του Σαν Ντιέγκο. Ο άνδρας πήδηξε από την ταράτσα του Palisade UTC, ενός κτηρίου 23 ορόφων στο University City, μπροστά στα μάτια της 16χρονης κόρης του, την περασμένη Τρίτη.

Η αστυνομία γνωστοποίησε στο Associated Press ότι προς το παρόν δεν είναι σαφές αν το δυστύχημα οφείλεται σε βλάβη του αλεξίπτωτου, ή στο πολύ χαμηλό υψόμετρο που δεν επέτρεψε στο αλεξίπτωτο να λειτουργήσει κανονικά. Αξιωματούχοι του αστυνομικού τμήματος Σαν Ντιέγκο δήλωσαν στο Union-Tribune ότι η ανήλικη κόρη του ήταν παρούσα και είδε τον πατέρα της να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Πατέρας τεσσάρων παιδιών

«Δεν είναι μόνο μια ζωή που χάθηκε, είναι και άλλη μία που έχει καταστραφεί εντελώς», δήλωσε στο πρακτορείο ο αστυνόμος Σκοτ Γουόλ. «Η καρδιά μας είναι μαζί της και με την υπόλοιπη οικογένειά του». «Δεν υπάρχει αμφιβολία πως δεν θα ξεχάσει ποτέ αυτές τις τελευταίες στιγμές». Ο άνδρας ήταν πατέρας τεσσάρων παιδιών. «Στο παρελθόν είχε δοκιμάσει πολλούς διαφορετικούς τύπους πτώσεων. Είναι ένα πραγματικά τραγικό γεγονός που θα μπορούσε να έχει αποφευχθεί», πρόσθεσε ο Γουόλ.

Αμέσως μετά τη θανατηφόρα πτώση, ένας άνδρας κάλεσε την υπηρεσία Άμεσης Βοήθειας και δήλωσε πως άκουσε έναν δυνατό κρότο σαν πυροβολισμό και στη συνέχεια είδε από το μπαλκόνι του τον άνδρα αιμόφυρτο. Σωστικό συνεργείο που έσπευσε στο σημείο προσπάθησε να τον κρατήσει στη ζωή αλλά ο 48χρονος υπέκυψε στα τραύματά του πριν προλάβουν να τον διακομίσουν στο νοσοκομείο.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments