Focus

Πούτιν – Καμπαέβα: Έχουν τελικά παιδιά;

Πούτιν – Καμπαέβα: Έχουν τελικά παιδιά;

Πηγή Φωτογραφίας: Wikimedia Commons - Fox Sports

Πούτιν - Καμπαέβα: Αναθερμαίνονται οι φήμες για την απόκτηση παιδιών από τον Πούτιν και την 38χρονη ερωμένη του.

Αυτή τη φορά οι φήμες για την απόκτηση παιδιών τροφοδοτούνται από έναν Ρώσο διπλωμάτη και συγγραφέα, τον Β. Φεντερόβσκι. Ο Φεντερόβσκι προβαίνει σε σπάνιες αποκαλύψεις για το ζευγάρι. Συγκεκριμένα, ο Ρώσος διπλωμάτης υπενθυμίζει ότι ο Πούτιν παραμένει προσκολλημένος σε ορισμένες αρχές της KGB. Από την έναρξη της ρωσικής επίθεσης στην Ουκρανία πριν από σχεδόν ένα μήνα, η ζωή του Ρώσου προέδρου τίθεται εκ νέου στο επίκεντρο της διεθνούς κοινής γνώμης, αλλά από το παρελθόν του ως μέλος της KGB, ο Πούτιν γνωρίζει καλά τους τρόπους να διατηρεί σε μυστικότητα και υπό έλεγχο την προσωπική του ζωή.

Μετά το διαζύγιο με την Λουντμίλα, τη μητέρα των δυο του παιδιών, της Μαρίας και της Αικατερίνης, ο Πούτιν δεν ανέφερε ποτέ δημοσίως τη σχέση του με την εκλεκτή της καρδιάς του και πρώην αθλήτρια της ρυθμικής γυμναστικής.

To δέσιμο που τους ενώνει

«Με αυτήν ζει εδώ και αρκετά χρόνια», διαβεβαιώνει ο Ρώσος διπλωμάτης και συνεχίζει τονίζοντας ότι «οι Ρώσοι είναι πεπεισμένοι ότι μοιράζεται τώρα τη ζωή του με την πρώην διεθνή γυμνάστρια. (…) Δεν εμφανίζονται ποτέ δημόσια, αλλά ζουν μαζί και να είστε βέβαιοι ότι είναι πολύ δεμένοι μεταξύ τους, πραγματικά ενωμένοι συναισθηματικά, και περνούν μαζί τον ελεύθερο χρόνο τους».

Ο Ρώσος διπλωμάτης κάνει ένα βήμα παραπέρα υποστηρίζοντας ανοιχτά ότι δεν πρέπει να αποκλείεται καθόλου η ύπαρξη εξώγαμων παιδιών. Η Καμπάεβα είναι πιθανόν να έχει αποκτήσει παιδιά με τον Πρόεδρο της Ρωσικής Ομοσπονδίας. Για τον Πούτιν, όμως, η αποκάλυψη ενός τέτοιου μυστικού θα ήταν ένα τρωτό σημείο, μια αποκάλυψη που θα επισκίαζε τη δημόσια εικόνα του, ιδιαίτερα στο εσωτερικό της ρωσικής κοινωνίας. Είναι, εξάλλου, γνωστό ότι ο Βλαντιμίρ Πούτιν δεν ενδιαφέρεται και πολύ για τις απόψεις της διεθνούς κοινής γνώμης για το πρόσωπό του. Η πρόσφατη στρατιωτική εισβολή στην Ουκρανία έρχεται, ούτως ή άλλως, να το επιβεβαιώσει.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments