Lifestyle

Lily Collins: Η απόλυτη εμφάνιση με ανδρόγυνο κοστούμι

Lily Collins: Η απόλυτη εμφάνιση με ανδρόγυνο κοστούμι

Πηγή Φωτογραφίας: CelebsFirst

Lily Collins: Η σταρ εμφανίστηκε στην επίδειξη μόδας του οίκου Ralph Lauren με ένα το απόλυτα ανδρόγυνο look.

Η Lily Collins έφτασε στην επίδειξη μόδας του οίκου Ralph Lauren A/W 22 με την απόλυτα ανδρόγυνη εμφάνιση: το tuxedο. Με τα υπέροχα μαλλιά της δεμένα πίσω με wet look έφτασε συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, τον σκηνοθέτη Τσάρλι Μακ Ντάουελ. Μάλιστα, η πρεμιέρα της ταινίας τους, Windfall, έκανε πρεμιέρα στο Netflix λίγες μέρες πριν, στις 18 Μαρτίου, ανήμερα των γενεθλίων της.

Στη σειρά επιλέγει ρούχα και Βασίλη Ζούλια

Η ηθοποιός έγινε διάσημη παγκοσμίως ενσαρκώνοντας τον ρόλο της Emily στο σίριαλ Emily in Paris το οποίο βρίσκεται στο top 5 της τηλεθέασης του Netflix σε 90 χώρες του κόσμου! Η πρωτοφανής επιτυχία του που βασίζεται στο γεγονός πως παρακολουθούμε τον κόσμο της μόδας από την κλειδαρότρυπα, τα υπέροχα outfits και παπούτσια, τον γαλλικό τρόπο ζωής και κυρίως το… Παρίσι οδήγησε στη συμφωνία να γυριστούν ακόμα 2 σεζόν. Ενώ έχει υπάρξει έντονη φημολογία πως ίσως δούμε ακόμα και τον χαρακτήρα της Σαμάνθα Τζόουνς να εμφανίζεται…

Ωστόσο σε πρόσφατη συνέντευξή της η Κόλινς, κόρη του διάσημου μουσικού, αποκάλυψε στο The Tonight Show ένα μυστικό για τη σειρά, που δεν ξέραμε: πως την “πέθαιναν” τα ψιλοτάκουνα παπούτσια που φορούσε στη σειρά και πως έπρεπε να πηγαίνει κάθε εβδομάδα σε ποδολόγο, αλλά και να ενισχύει τα παπούτσια της με ειδικούς πάτους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments