Trash

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Ρωτάνε τον γιο μου τι οικογένεια είναι αυτή και το εξηγεί πολύ καλά”

Φώτης Σεργουλόπουλος: “Ρωτάνε τον γιο μου τι οικογένεια είναι αυτή και το εξηγεί πολύ καλά”

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

Φώτης Σεργουλόπουλος: «Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει την αλήθεια».

Καλεσμένος στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» το μεσημέρι της Κυριακής βρέθηκε ο Φώτης Σεργουλόπουλος, ο οποίος παραχώρησε μια συνέντευξη εφ΄ όλης της ύλης. Ο Φώτης Σεργουλόπουλος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο coming out που έκανε πριν 11χρόνια, αλλά στον γιο του, Γιώργο.

«Όταν έκανα το coming out έγινε ένα σούσουρο. Ήξερα για τι το κάνω, δεν είχα συνειδητοποιήσει τι θα γινόταν μετά. Αλλά αυτό που πιστεύω και αισθάνομαι περήφανος είναι ότι έχει βοηθήσει άλλα άτομα για να κάνουν το δικό τους coming out», είπε αρχικά ο Φώτης Σεργουλόπουλος και συνέχισε για τον γιο του:

«Το δικό μου παιδί δεν έχει ίσα δικαιώματα με τα άλλα παιδιά, διότι όταν θα βγει έξω από το σπίτι η οικογένεια αυτή είναι αόρατη. Εάν πάθω κάτι το παιδί μου δεν έχει καμία επιρροή. Αν πάθω κάτι εγώ το παιδί θα πάει στον αδερφό μου, εάν πάθει κάτι ο αδερφός μου θα πάει σε άλλο συγγενή ή αν δεν υπάρχει κανένας πάει σε ίδρυμα. Δεν αναγνωρίζετε ο άνθρωπος με τον οποίο το παιδί έχει αναγνωρίσει ως οικογένεια. Η τεκνοθεσία σημαίνει αυτό.

Στις ερωτήσεις του γιου μου ανταποκρίνομαι με την αλήθεια. Δεν έχει συμβεί κάτι που τον έχει πειράξει. Δεν είναι κλεισμένος σε ένα κουτί και δεν βγαίνει έξω. Δεν έχει πρόβλημα με τα παιδιά και τους φίλους του. Δεν τον φέρνουν σε δύσκολη θέση γιατί ξέρει την αλήθεια. Όταν τον ρωτάνε “α, τι οικογένεια είναι αυτή;: τους το εξηγεί πολύ καλά και το καταλαβαίνουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments