Trash

X Factor: Ο χαρακτηρισμός που έκανε η Μαρίζα Ρίζου σε διαγωνιζόμενη – «Μου φαίνεσαι τσαπερδονο…σφυρίχτρα»

X Factor: Ο χαρακτηρισμός που έκανε η Μαρίζα Ρίζου σε διαγωνιζόμενη – «Μου φαίνεσαι τσαπερδονο…σφυρίχτρα»

Πηγή Φωτογραφίας: Fthis.gr

X Factor: Επικό σχόλιο από την Μαρίζα Ρίζου σε διαγωνιζόμενη στο talent show.

Για μια θέση στην επόμενη φάση του X Factor διαγωνίσθηκε η Βασιλεία Τζίνα στο επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 27/3 στο MEGA. Την αποκάλεσαν μάλιστα και Άννα Βίσση λόγω της ιδιαίτερης χροιάς της φωνής της.

View this post on Instagram

A post shared by Vasileia Tzina (@vasileiatzinaofficial)

Η γοητευτική διαγωνιζόμενη του X Factor επέλεξε να ερμηνεύσει το κομμάτι «Έμπνευση» σε μουσική και στίχους Νίκου Καρβέλα και μπόρεσε να κάνει την έκπληξη με την άνεση που χαρακτήρισε την ερμηνεία της. Ειδικότερα, σύσσωμη η κριτική επιτροπή δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό της για να ακολουθήσει, έπειτα από προτροπή του Στέλιου Ρόκκου, ακόμα ένα τραγούδι δίχως μουσική.

«Και το πρώτο μόνο τραγούδι να έλεγες και να μην έλεγες αυτό το acapella ήμουν πολύ θετική γιατί μου φαίνεσαι και τσαπερδονοκωλοσφυρίχτρα και γλωσσού και εγώ το εκτιμώ αυτό το είδος » τόνισε, μέσα σε όλα, η Μαρίζα Ρίζου για να… παγώσει τόσο την 27χρονη Βασιλεία όσο και το τηλεοπτικό κοινό για να ακολουθήσει ένα μεγάλο «ναι» το οποίο μιμήθηκαν οι υπόλοιποι τρεις κριτές και τον έστειλαν στην επόμενη φάση του X Factor.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments