Πολιτική

Επεισόδιο Έλληνα με Ρώσο βουλευτή: Φορούσε μπλούζα με το «Ζ»

Επεισόδιο Έλληνα με Ρώσο βουλευτή: Φορούσε μπλούζα με το «Ζ»
Επεισόδιο Έλληνα με Ρώσο βουλευτή: Ένας ρώσος βουλευτής φορούσε στην συνεδρίαση t shirt με το «Ζ» της εισβολής.

Viral έγινε το επεισόδιο του κ. Χαρακόπουλος με Ρώσο Βουλευτή στην συνεδρίαση της Γραμματείας της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας στο Μιλάνο. Ανάμεσα στα μέλη της ρωσικής αντιπροσωπείας εμφανίστηκε βουλευτής που φορούσε μπλούζα με το «Ζ», σύμβολο της Ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του Έλληνα βουλευτή.

Ο Ελληνας βουλευτής διαμαρτυρήθηκε έντονα δείχνοντας την ενόχλησή του για το γεγονός, τόνισε πως είναι καθήκον όλων η προάσπιση του κύρους του θεσμού καθώς στην συνεδρίαση παρευρίσκονταν τόσο μέλη της ρωσικής όσο και της Ουκρανικής αντιπροσωπείας.

Το περιστατικό

«Η Διεθνής μας Γραμματεία λαμβάνει χώρα στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία, που δυστυχώς, απειλεί να υψώσει ένα νέο παραπέτασμα διχασμού της Ευρώπης, αλλά και του ορθοδόξου κόσμου», είπε ο κ. Χαρακόπουλος με τον Ρώσο βουλευτή να συμμορφώνεται τελικά προκειμένου να συνεχιστεί η συνεδρίαση.

Να σημειωθεί πως στην συνεδρίαση συμμετείχαν με φυσική παρουσία βουλευτές από τα κοινοβούλια της Ελλάδος, της Αιγύπτου, της Αρμενίας, της Βουλγαρίας, της Βόρειας Μακεδονίας, της Ιορδανίας, της Κύπρου, της Μολδαβίας, της Πολωνίας και της Συρίας, ενώ διαδικτυακά συμμετείχαν οι βουλευτές της Ρωσικής Δούμας, της Λευκορωσίας και της Σερβίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments