Πολιτισμός

Ο Saint Laurent διοργανώσε το εναρκτήριο πάρτι των Όσκαρ

Ο Saint Laurent διοργανώσε το εναρκτήριο πάρτι των Όσκαρ

Πηγή Φωτογραφίας: WWD - Just Jared

Η τελευταία φορά που ο οίκος Saint Laurent βρέθηκε στην πόλη ήταν κατά τη διάρκεια των βραβείων για τις Χρυσές Σφαίρες το 2020.

Για πρώτη φορά, ο Saint Laurent διοργάνωσε ένα πάρτι πριν τα Όσκαρ. Διεξήχθη στο Los Feliz του Λος Άντζελες, στο σπίτι του συγγραφέα-παραγωγού Mitch Glazer και της ηθοποιού Kelly Lynch το βράδυ της Παρασκευής. Το μυστικό πάρτι είχε ονόματα του Χόλιγουντ όπως η  Zoë Kravitz, το μοντέλο Hailey Bieber, από το «Euphoria Οι ηθοποιοί — Zendaya, Hunter Schafer με τους Dominic Fike και Maude Apatow — και οι καθιερωμένοι βετεράνοι Al Pacino, Bill Murray, Andie MacDowell, Maggie Gyllenhaal, Denis Villeneuve και Pedro Almodóvar, που ήταν δύσκολο να λείψουν σε ένα Fedora.

Μετά το πάρτι ακολούθησε δείπνο, με κάποιους να βγουν έξω μετά το επιδόρπιο – σερβιρισμένο σε ένα μακρύ, τεντωμένο τραπέζι έξω. Το σκηνικό ήταν μαγικό, ο αστραφτερός ορίζοντας του L.A., ήταν ένα αξιοθέατο εκείνη την γλυκιά βραδιά.

«Είναι τόσο όμορφα, είπε η σχεδιάστρια κοσμημάτων Daniela Villegas. «Και τα δέντρα, με τα φύλλα της μπανάνας».

Φορούσε τις γόβες από βιζόν με ανοιχτή μύτη “LA 16” του οίκου. «Είναι καινούργια»

Αυτή, ο Glazer και ο Lynch, ο Anthony Vaccarello, ο G-Eazy με την Ashley Benson, ο Troye Sivan — και μια σειρά από αδύνατα μοντέλα που φορούσαν τη στολή Saint Laurent (μαύρη από το κεφάλι μέχρι τα νύχια, πολλά δερμάτινα, μερικά με αιχμηρά τσόκερ) — ήταν μεταξύ των όσοι συγκεντρώθηκαν για να παρακολουθήσουν τη νυχτερινή διασκέδαση: το βρετανικό ροκ συγκρότημα Wet Leg.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

«Στην υγειά μας», είπε η τραγουδίστρια Rhian Teasdale, μια γυναίκα με λίγα λόγια, στη σκηνή πριν παίξει την επιτυχία τους «Chaise Longue». «Αυτό είναι το τελευταίο μας τραγούδι».

«Είμαι σε αυτό», παρατήρησε ο G-Eazy, τραβώντας βίντεο στο τηλέφωνό του πριν συστήσει τον Benson στον Myles Hendrik, ο οποίος σύντομα βρισκόταν μέσα και γυρνούσε πίσω από το περίπτερο του DJ.

View this post on Instagram

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Ήταν μια χαλαρή ατμόσφαιρα, με τους επισκέπτες να ανακατεύονται σε όλο το σπίτι – μια ιστορική αρχιτεκτονική που χτίστηκε από τον John Lautner. Οι Apatow, Schafer, Fike και Almodóvar εξακολουθούσαν να κρέμονται, όπως και οι Lykke Li, King Princess, Adwoa Aboah, Amber Valletta, Dave Franco και Joe Keery με τη Maika Monroe.

Ενώ το πάρτι άρχισε να κλείνει για κάποιους, για άλλους μόλις ξεκινούσε. Λίγο πριν τις 23.00, ο Κέκε Πάλμερ και ο Αζίζ Ανσάρι πήραν το δρόμο προς τα μέσα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments