Ελλάδα

ΕΛΤΑ: Πιθανές καθυστερήσεις στην πληρωμή των συντάξεων

ΕΛΤΑ: Πιθανές καθυστερήσεις στην πληρωμή των συντάξεων

Πηγή Φωτογραφίας: Ευρωκίνηση

ΕΛΤΑ: Μία τεχνική βλάβη αναμένεται να προκαλέσει καθυστερήσεις στην καταβολή των συντάξεων σε 16 περιοχές.

Τα ΕΛΤΑ προειδοποιούν για καθυστερήσεις στην καταβολή των συντάξεων. Η διοίκηση των ταχυδρομείων κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για καθυστερήσεις στην καταβολή συντάξεων σε 16 περιοχές της χώρας, λόγω τεχνικής βλάβης στο περιβάλλον υποστήριξης των μηχανογραφικών εφαρμογών γραφείων παρακαταθηκών στην περιφέρεια.

Ειδικότερα, τα Ελληνικά Ταχυδρομεία ενημερώνουν ότι κατόπιν ειδοποίησης που έλαβαν από το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αναφορικά με τεχνική βλάβη στο περιβάλλον υποστήριξης των μηχανογραφικών εφαρμογών γραφείων παρακαταθηκών στην περιφέρεια, σημειώθηκε καθυστέρηση στην προώθηση προς τα ΕΛΤΑ των αιτηθέντων χρηματικών ποσών συντάξεων για 16 περιοχές της χώρας η οποία καθυστέρηση ενδέχεται να έχει ως επίπτωση την χρονική καθυστέρηση στην καταβολή των συντάξεων.

Ποιες περιοχές αφορούν

Οι περιοχές που πιθανόν να επηρεαστούν, σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, είναι: Άρτα, Έδεσσα, Καβάλα, Καλαμάτα, Καρδίτσα, Καρπενήσι, Καρπενήσι, Κιλκίς, Κοζάνη, Κόρινθος, Λάρισα, Μεσολόγγι, Πρέβεζα, Σύρος, Τρίκαλα και Χαλκίδα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments