Lifestyle

Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε στην πίστα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα με… τις «πεταλούδες» στο χέρι

Βασίλης Καρράς: Επέστρεψε στην πίστα να ολοκληρώσει το πρόγραμμα με… τις «πεταλούδες» στο χέρι

Πηγή Φωτογραφίας: hitchannel. com

Βασίλης Καρράς: Συνέχισε κανονικά την εμφάνισή του σε κέντρο διασκέδασης στην Κρήτη παρά την αδιαθεσία που ένιωσε.

Ευχάριστα νέα για τον Βασίλη Καρρά μετά την περιπέτεια της υγείας του καθώς ο λαικός τραγουδιστής το απόγευμα της Κυριακής πήρε εξιτήριο από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για προληπτικούς λόγους, λόγω αδιαθεσίας που ένιωσε κατά την εμφάνισή του σε γνωστό κέντρο διασκέδασης του Ηρακλείου Κρήτης μαζί με τον Γιάννη Πλούταρχο το βράδυ του Σαββάτου 26/3.

Στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου, ο Βασίλης Καρράς ένιωσε μία έντονη αδιαθεσία και μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο και συγκεκριμένα στην Παθολογική Κλινική. Εκεί οι γιατροί μετά τις απαραίτητες εξετάσεις διαπίστωσαν πρόβλημα με το στομάχι του. Αμέσως του χορηγήθηκαν ορός και φαρμακευτική αγωγή, με τον λαικό καλλιτέχνη, σύμφωνα με δημοσίευμα του neakriti.gr, να θέλει να γύρισει πίσω στην πίστα και να συνεχίσει το προγραμμά του.

Τι έλεγε στους γιατρούς

«Δεν υπάρχει περίπτωση να μην πάω. Τόσος κόσμος περιμένει να δουλέψει μαζί με μένα και δεν θα τον κρεμάσω. Επίσης δεν θα απογοητεύσω τον κόσμο που έχει κλείσει ήδη να έρθει στο μαγαζί να μας δει. Κάντε ό,τι πρέπει να κάνετε γρήγορα» έλεγε στους γιατρούς, σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα.

Έτσι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του τοπικού σάιτ, ο τραγουδιστής ανέβηκε στην πίστα με τις «πεταλούδες» στο χέρι, ολοκλήρωσε το πρόγραμμά του και προκάλεσε αμείωτο κέφι σε άλλη μία εξαιρετική εμφάνισή του μέχρι τα ξημερώματα, οπότε και επέστρεψε στο νοσοκομείο για να συνεχίσει τη θεραπεία του και να πάρει το εξιτήριο.

Ο Βασίλης Καρράς έφυγε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής από το Βενιζέλειο Νοσοκομείο και αναχώρησε για τη Θεσσαλονίκη, όπου είναι οι θεράποντες γιατροί του, και θα συνεχιστεί εκεί η ιατρική του παρακολούθηση.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments