Ελλάδα

“Βόμβα” στην υπόθεση της Πάτρας – “Μην εκπλαγείτε για συνεργούς” [vid]

“Βόμβα” στην υπόθεση της Πάτρας – “Μην εκπλαγείτε για συνεργούς” [vid]
Σαν... χιονοστιβάδα έρχονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, για το θάνατο των 3 παιδιών, όπου ανέφεραν χαρακτηριστικά πως εκτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μπορεί να υπάρχουν και συνεργοί.

Σαν… χιονοστιβάδα έρχονται οι εξελίξεις στην υπόθεση της Πάτρας, για το θάνατο των 3 παιδιών, όπου ανέφεραν χαρακτηριστικά πως εκτός από τη Ρούλα Πισπιρίγκου, μπορεί να υπάρχουν και συνεργοί.

Για αυτό το γεγονός αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών, Στράτος Μαυροειδάκος, ο οποίος στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ επεσήμανε πως: «Οι συνάδελφοί μου έχουν καταλήξει και ξέρουν αν υπάρχουν συνεργοί».

Αναφέροντας ότι η μητέρα μπορεί να έχει και συνεργούς στην πολύκροτη υπόθεση θανάτου των τριών κοριτσιών, ο γενικός γραμματέας Ειδικών Φρουρών εμφανίστηκε ξεκάθαρος. «Δεν εξετάστηκαν όλα τα ευρήματα όπως έπρεπε», τόνισε χαρακτηριστικά χωρίς να αναφέρει λεπτομέρειες.

 «Η εγκληματική αυτή δράση θα αποκτήσει διεθνή φήμη και θα γραφτεί στα βιβλία»

Επίσης δηλώσεις έκανε και ο ιατροδικαστής Σωκράτης Τσαντίρη, όπου επεσήμανε χαρακτηριστικά πως αυτό το έγκλημα θα ξεφύγει από τα όρια της Ελλάδας και θα πάρει παγκόσμια φήμη.

«Η εγκληματική αυτή δράση θα παραμείνει χαραγμένη στη μνήμη μας, θα αποκτήσει διεθνή φήμη, θα γίνει case report, θα γραφτεί στα βιβλία, μιλάμε για ένα πρωτόγνωρο περιστατικό», είπε αρχικά και συνέχισε: «Πολλά πρέπει να εξηγηθούν ακόμα, δεν είναι εύκολο. Αυτό το περιστατικό θα μπει σε όλα τα βιβλία της ιατροδικαστικής, μιλάμε για πρωτόγνωρο για τον τρόπο και την μεθοδολογία».

«Το όνομά της θα μείνει στη μνήμη, θα συζητηθεί σε όλο τον κόσμο ως το πιο δυσάρεστο περιστατικό και πάνω σε αυτό θα διδαχθούν πολλοί. Είναι μια πολύ δύσκολη προσωπικότητα.

«Δεν τίθεται θέμα εκταφής»

Παράλληλα, ο ιατροδικαστής αναφέρθηκε στην κεταμίνη, την ουσία που έδωσε η Ρούλα Πισπιρίγκου στην Τζωρτζίνα, που επέφερε στον θάνατό της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments