Διεθνή

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χτύπησαν νοσοκομείο στο Ρούμπιζνε- Νέοι βομβαρδισμοί σε Μικολάιβ – Χάρκοβο

Πόλεμος στην Ουκρανία: Χτύπησαν νοσοκομείο στο Ρούμπιζνε- Νέοι βομβαρδισμοί σε Μικολάιβ – Χάρκοβο

Πηγή Φωτογραφίας: Twitter/nexta

Αδιάκοπο είναι το ρωσικό "σφυροκόπημα" σε ουκρανικές πόλεις με νεκρούς και τραυματίες - Οι ρωσικές δυνάμεις χτύπησαν νοσοκομείο, κοντά στο Λουγκάνσκ

Συνεχίζεται το ρωσικό σφυροκόπημα σε ουκρανικές πόλεις με νεκρούς και τραυματίες

Χτύπησαν νοσοκομείο στο Ρούμπιζνε

Ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και άλλοι τρεις τραυματίστηκαν από ρωσικό πλήγμα σε ένα νοσοκομείο στο Ρούμπιζνε, στην ανατολική Ουκρανία, ανακοίνωσε μέσω του Telegram ο κυβερνήτης της περιοχής Σέρχι Γκαϊντάι, χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Η κοινότητα αυτή βρίσκεται κοντά στο Λουγκάνσκ, στην περιφέρεια του Ντονμπάς και έχει βομβαρδιστεί πολλές φορές από την αρχή του πολέμου

Ένας νεκρός στο Μικολάιβ

Την ίδια ώρα, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε και 14 τραυματίστηκαν από ρωσικό βομβαρδισμό στο Μικολάιβ, στη νότια Ουκρανία, ανακοίνωσε ο κυβερνήτης της περιοχής Βιτάλι Κιμ μέσω του Telegram. Σύμφωνα με τον κυβερνήτη, μεταξύ των τραυματιών είναι και ένας έφηβος 15 ετών.

Βομβαρδισμοί στο Χάρκοβο

Οι ρωσικές δυνάμεις βομβάρδισαν σήμερα και το Χάρκοβο, τη δεύτερη σε πληθυσμό πόλη της Ουκρανίας, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας, όπως ανακοίνωσε ο τοπικός κυβερνήτης.

«Το απόγευμα, οι κατακτητές βομβάρδισαν την περιφέρεια Σλομπίντσκι του Χαρκόβου», ανέφερε μέσω του Telegram ο κυβερνήτης Ολέχ Σινιεχούμποφ.

«Δυστυχώς, υπάρχουν νεκροί και τραυματίες μεταξύ των πολιτών. Μέχρι στιγμής υπάρxoυν 23 θύματα, μεταξύ των οποίων είναι και παιδιά», πρόσθεσε, χωρίς να διευκρινίσει πόσοι είναι οι νεκροί.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments