Ελλάδα

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας στα Ιλίσια

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός σε είσοδο πολυκατοικίας στα Ιλίσια
Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Αντιφίλου, στα Ιλίσια

Ισχυρός εκρηκτικός μηχανισμός εντοπίστηκε το μεσημέρι της Κυριακής στην είσοδο πολυκατοικίας, στην οδό Αντιφίλου, στα Ιλίσια.

Τον εκρηκτικό μηχανισμό είδε ένοικος της πολυκατοικίας, ο οποίος ειδοποίησε την αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν, μεταξύ άλλων, και άνδρες του Τμήματος Εξουδετέρωσης Εκρηκτικών Μηχανισμών, οι οποίοι διαπίστωσαν, σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, ότι περιείχε μεγάλη ποσότητα εκρηκτικής ύλης.

Έρευνα για τον περιστατικό διενεργεί το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Ηλεία

Δεκαεννιά αυτόφωρες συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη

Παράλληλα στη Θεσσαλονίκη υπήρξε αυτόφωρη σύλληψη δεκαεννέα ατόμων, σε διάφορες περιοχές του Νομού, προχώρησαν κατά το τελευταίο 24ωρο αστυνομικοί υπηρεσιών της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο υλοποίησης ειδικών δράσεων και στοχευμένων ελέγχων για την πρόληψη και αντιμετώπιση της παραβατικότητας.

Αναλυτικότερα , αστυνομικοί των Διευθύνσεων Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Αστυνόμευσης Κρατικού Αερολιμένα και Ασφάλειας Θεσσαλονίκης συνέλαβαν:

(7) άτομα για παράβαση του Νόμου περί εξαρτησιογόνων ουσιών. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση σύλληψης δύο αλλοδαπών κι ενός ημεδαπού έπειτα από μεταξύ τους συναλλαγή ναρκωτικών ουσιών. Κατασχέθηκε περισσότερο από μισό κιλό κάνναβης και χρηματικό ποσό σχετιζόμενο με εμπορία ψυχοτρόπων ουσιών. (2) άτομα για περίπτωση κλοπής και απόπειρα κλοπής. (3) άτομα για εκκρεμή διωκτικά έγγραφα. (3) άτομα για παράνομη παραμονή στη χώρα. (4) άτομα για κατοχή και χρήση πλαστών εγγράφων.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments