Αθλητισμός

Champions League: Εμφύλιος Βλαχοδήμου – Τσιμίκα και η ματσάρα στο Μάντσεστερ

Champions League: Εμφύλιος Βλαχοδήμου – Τσιμίκα και η ματσάρα στο Μάντσεστερ
Η Μπενφίκα του Οδυσσέα Βλαχοδήμου αντιμετωπίζει τη Λίβερπουλ του Κώστα Τσιμίκα, ενώ η Μάντσεστερ Σίτι φιλοξενεί την Ατλέτικο, στην πρεμιέρα "8" του Champions League

Οι δύο γίγαντες του αγγλικού ποδοσφαίρου, οι οποίοι «μονομαχούν» για τον τίτλο στην Premier League αλλά και το Κύπελλο, η Μάντσεστερ Σίτι και η Λίβερπουλ, ανοίγουν αύριο (5/4) την «αυλαία» των προημιτελικών του Champions League, απέναντι σε Ατλέτικο Μαδρίτης (εντός) και Μπενφίκα (εκτός), αντίστοιχα.

Μετά το 2010, θα έχουμε ελληνικό “εμφύλιο”. Οδυσσέας Βλαχοδήμος και Κώστας Τσιμίκας θα διασταυρώσουν τα ξίφη τους και μόνο ένας θα πάρει το εισιτήριο για τα ημιτελικά του θεσμού. Αυτό το γεγονός μόνο περηφάνια μπορεί να δώσει στο ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς στο μέλλον θα αποτελέσουν τους ηγέτες της Εθνικής Ελλάδος.

Δύο διαφορετικές σχολές ποδοσφαίρου

Στο Μάντσεστερ, η Σίτι θα υποδεχθεί την Ατλέτικο Μαδρίτης, σε μία “μάχη” τακτικής μεταξύ Πεπ Γκουαρδιόλα και Ντιέγκο Σιμεόνε. Οι δύο τους έχουν βρεθεί αντιμέτωποι μόλις τρεις φορές και ο Καταλανός κόουτς μετράει δύο νίκες έναντι μιας του Αργεντινού. Αξίζει να πούμε πως έχουν εντελώς διαφορετική φιλοσοφία Οι παίκτες του Πεπ, με αποφασιστικά επιθετικό ποδόσφαιρο, θα πρέπει να ξεπεράσουν τους Μαδριλένους του “Τσόλο” ο οποίος είναι οπαδός της αμυντικής αυστηρότητας και του πραγματισμού.

Να επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί

Από την άλλη η  Λίβερπουλ θα προσπαθήσει στη Λισαβόνα να… αμφισβητήσει τη, συνηθισμένη στα ευρωπαϊκά παιχνίδια, Μπενφίκα. Η ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ βρίσκεται σε εξαιρετική φόρμα στο πρωτάθλημα, όπου μετράει δέκα σερί νίκες, αλλά… προέρχεται από μια απογοητευτική, αν και ασήμαντη εντός έδρας ήττα από την Ίντερ στην προηγούμενη φάση.

Αναλυτικά οι τηλεοπτικές μεταδόσεις της ημέρας

Τρίτη 05/04

  • 22.00 Μάντσεστερ Σίτι – Ατλέτικο Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 2HD
  • 22.00 Μπενφίκα – Λίβερπουλ / COSMOTE SPORT 3HD

Τετάρτη 06/04

  • 22.00: Τσέλσι – Ρεάλ Μαδρίτης / COSMOTE SPORT 2HD
  • 22.00: Βιγιαρεάλ-Μπάγερν Μονάχου / COSMOTE SPORT 3HD
ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments