Lifestyle

Louis Vuitton Foosball: Το νέο ποδοσφαιράκι με τιμή 87.500 δολάρια θα βάλει γκολ στα ονειρά σας

Louis Vuitton Foosball: Το νέο ποδοσφαιράκι με τιμή 87.500 δολάρια θα βάλει γκολ στα ονειρά σας

Πηγή Φωτογραφίας: Pursuitist

Louis Vuitton Foosball: Κατασκευασμένο στη Γαλλία για συλλέκτες, το αριστοτεχνικά φτιαγμένο και πλήρως λειτουργικό ποδοσφαιράκι διακρίνεται από τα χαρακτηριστικά σύμβολα της φίρμας Louis Vuitton

Είναι από αυτά τα παιχνίδια με τα οποία πολλοί άντρες έχουν «αθληθεί» σε κάποια στιγμή της ζωής τους. Αποτελεί σημείο αναφοράς, λόγος συνάθροισης κοινού – αντρικού ως επί το πλείστον – αξεσουάρ σε σπίτια εργένηδων και μη, και κίνητρο για κοπάνα από το σχολείο. Η Louis Vuitton δημιούργησε το πιο καλαίσθητο ποδοσφαιράκι που θα διακοσμήσει υπερπολυτελή σπίτια.Με τιμές που ξεκινούν από 71.000 και αγγίζουν τα 87.500, το VVT Foosball Table είναι εξολοκλήρου χειροποίητο και προορίζεται αποκλειστικά για συλλέκτες.

Σε μια επίδειξη δεξιοτήτων και ακραίας πολυτέλειας, η Louis Vuitton παρουσίασε ένα επιτραπέζιο ποδοσφαιράκι που ξεφεύγει από τα όρια του παιχνιδιού. Με τιμές που ξεκινούν από 71.000 και αγγίζουν τα 87.500, το VVT Foosball Table είναι εξολοκλήρου χειροποίητο και προορίζεται αποκλειστικά για συλλέκτες.

Κατασκευασμένο στη Γαλλία για συλλέκτες, το αριστοτεχνικά φτιαγμένο και πλήρως λειτουργικό ποδοσφαιράκι διακρίνεται από τα χαρακτηριστικά σύμβολα της φίρμας Louis Vuitton, όπως ο μετρητής του σκορ (διακοσμημένος με το λουλούδι-σήμα κατατεθέν του οίκου) και ένα χαρακτικό με την υπογραφή LV.

Τα δύο μοντέλα

Οι ζωγραφισμένοι στο χέρι παίκτες είναι εμπνευσμένοι από μια εικονογράφηση ενός καμπαναριού του 1921 από τα αρχεία του Louis Vuitton, ενώ οι κομψές λαβές είναι καλυμμένες με δέρμα αγελάδας. Το επιβλητικό κομμάτι διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις, ξεκινώντας από 71.000 δολάρια. Η βασική έκδοση, διακρίνεται από το εμβληματικό μονόγραμμα LV και διακοσμείται με τόνους σε χρυσό χρώμα.

Τέλος, υπάρχει το ποδοσφαιράκι από δέρμα Epi των 87.500 δολαρίων σε τρεις χρωματικές σκδοχές: φούξια, κυανό και κίτρινο. Το δέρμα EPI χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τη LV τη δεκαετία του 1920 για μπαούλα ταξιδιού.

Τα στάδια επεξεργασίας του περιλαμβάνουν αρχικά τη βαφή του δέρματος, στη συνέχεια το σταμπάρισμα με τα λογότυπα του οίκου και τέλος την επίστρωση με το ανάλογα χρωματισμένο ειδικό ανθεκτικό υλικό που δίνει στο αποτέλεσμα τη χαρακτηριστική ανάγλυφη υφή της Louis Vuitton.

Με επιλογές ανάμεσα σε κλασικό καμβά Monogram ή Damier, δέρμα Epi σε φωτεινές αποχρώσεις ή δέρμα αγελάδας με φυσική βαφή, τα επιτραπέζια ποδοσφαιράκια της Louis Vuitton είναι διαθέσιμα επί παραγγελία στην αντίστοιχη ιστοσελίδα της Louis Vuitton.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments