Trash

GNTM 5: Η νέα Κριτική Επιτροπή και η άδεια καρέκλα

GNTM 5: Η νέα Κριτική Επιτροπή και η άδεια καρέκλα

Πηγή Φωτογραφίας: Znews

GNTM 5: Αλλάζει ξανά το σκηνικό στο ριάλιτι μοντέλων για καλό σκοπό και μεγαλύτερα νούμερα τηλεθέασης.

Για άλλη μια σεζόν θα παρακολουθήσουμε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες το ριάλιτι GNTM. Τα τελευταία δύο χρόνια στο ριάλιτι είχαν μπει και άνδρες και γυναίκες. Μάλιστα στο GNTM 3 νικητής ήταν ο Ηρακλής Τσουζίνοφ, ενώ πέρσι κέρδισε την πολυπόθητη νίκη η Κυβέλη Χατζηευστρατίου.

Το σκηνικό στο νέο κύκλο του ριάλιτι αλλάζει σε μεγάλο βαθμό.

Αρχικά στον διαγωνισμό θα συμμετάσχουν μετά από δύο χρόνια αποκλειστικά μόνο γυναίκες. Τώρα όσο αναφορά τις αλλαγές  στην κριτική επιτροπή. Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, η Βίκυ Καγιά είναι με το… ενάμισι πόδι στην επιστροφή της. Το κανάλι της Κηφισιάς επιθυμεί πολύ το μοντέλο να βρεθεί ξανά στην καρέκλα της επιτροπής, κάτι που θέλει και η ίδια και βρίσκονται μια ανάσα από το να κλείσει το οριστικό «deal».

Υπάρχει όμως ακόμα ένα πρόσωπο που βασίζεται πολύ το Star. Αυτός είναι ο Γιώργος Καράβας. Στον τελευταίο κύκλο, είδαμε το μοντέλο να σε ρόλο coach με περισσότερα λεπτά προβολής, ενώ ήταν και εκείνος που παρουσίασε τον τελικό, αφήνοντας εξαιρετικές εντυπώσεις, τόσο στο κοινό, όσο και στους ιθύνοντες του καναλιού. Έτσι στο GNTM 5, ο Γιώργος Καράβας θα έχει διπλό ρόλο, καθώς πέρα από εκείνον του coach, θα βρίσκεται και στην κριτική επιτροπή!

Αυτό σημαίνει πως θεωρητικά τρεις από τις τέσσερις καρέκλες είναι πιασμένες, καθώς στην τρίτη -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- θα βρίσκεται ο Άγγελος Μπράτης. Από εκεί και πέρα η τελευταία θα «παιχτεί» ανάμεσα σε Σκουλό και Ζενεβιέβ. Ακόμα δεν υπάρχει από κανέναν για το αν θα βρίσκεται στον νέο κύκλο. Βέβαια υπάρχουν πολλά ενδεχόμενα. Είτε να προστεθεί ακόμα μία καρέκλα, είτε να βρεθεί η Ζενεβιέβ στην επιτροπή και να δούμε τον Σκουλό ως guest φωτογράφο και είτε η art director να αποτελέσει παρελθόν. Αυτό θα φανεί μέσα στο επόμενο διάστημα.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments