Πολιτική

Νίκος Ανδρουλάκης: Μαθήματα προοδευτικότητας δεν δεχόμαστε από τον κ. Τσίπρα

Νίκος Ανδρουλάκης: Μαθήματα προοδευτικότητας δεν δεχόμαστε από τον κ. Τσίπρα
Νίκος Ανδρουλάκης: «Η αύξηση του κατωτάτου μισθού στα 750 ευρώ είναι η πάγια θέση μας», δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Για την αύξηση του κατώτατου μισθού αλλά και τις ενδεχόμενες εκλογικές συνεργασίες μίλησε σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ κ. Νίκος Ανδρουλάκης. «Η αύξηση του κατωτάτου μισθού στα 750 ευρώ είναι η πάγια θέση μας», δήλωσε στο ΣΚΑΪ 100,3 ο πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ Νίκος Ανδρουλάκης.

Όπως τόνισε, το ΚΙΝΑΛ προτείνει μια νέα μορφή ΕΚΑΣ για 350.000 συνταξιούχους και μείωση του ΦΠΑ σε βασικά καταναλωτικά αγαθά. Ο Νίκος Ανδρουλάκης μίλησε, επίσης, για άναρχη δημοσιονομική πολίτικη της Κυβέρνησης και εξέφρασε την διαφωνία του με το μεγάλο αφορολόγητο στις γονικές παροχές.

Για τον Αλέξη Τσίπρα και τον Κυριάκο Μητσοτάκη

Απαντώντας στην κατηγορία του Αλέξη Τσίπρα ότι δεν ζητάει εκλογές γιατί θέλει να παραμείνει ο κ. Μητσοτάκης στην εξουσία, τόνισε ότι δεν ζητάει κάθε μέρα εκλογές γιατί ο ίδιος δεν πορεύεται με ρητορικά τερτίπια παλαιού τύπου.

Τέλος, ανέφερε ότι την βραδιά των εκλογών ο ελληνικός λαός θα επιλέξει τι επιθυμεί για την επόμενη ήμερα στη χώρα και πρόσθεσε πως όλες οι πολιτικές δυνάμεις θα πρέπει να ανοίξουν τα χαρτιά τους από την πρώτη Κυριακή των εκλογών.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments