Ελλάδα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος επιβεβαίωσε ότι αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο

Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Μάνος επιβεβαίωσε ότι αγόραζε φάρμακα από το διαδίκτυο

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi

Ο Μάνος Δασκαλάκης προσήλθε στο γραφείο της ανακρίτριας, ανοίγοντας τον κύκλο των καταθέσεων για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα - Επιβεβαίωσε ότι η εν διαστάσει σύζυγός του αναζητούσε φαρμακευτικές ουσίες στο διαδίκτυο

Με τον Μάνο Δασκαλάκη, πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα και εν διαστάσει σύζυγο της Ρούλας Πισπιρίγκου, που κατηγορείται κι έχει προφυλακιστεί για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας, άνοιξε ο κύκλος των καταθέσεων για την πολύκροτη υπόθεση που συγκλονίζει την κοινή γνώμη.

Οι Αρχές αναζητούν την προέλευση, αλλά και τη διαδρομή της θανατηφόρας κεταμίνης που χορηγήθηκε στο παιδί και το οδήγησε στον θάνατος. Από πού και πώς το προμηθεύτηκε.

Σύμφωνα με πληροφορίες του αστυνομικού συντάκτη, Βασίλη Λαμπρόπουλου -ο οποίος συνομίλησε με τον, Μάνο Δασκαλάκη– επιβεβαιώνονται οι «ύποπτες» αναζητήσεις της Ρούλας Πισπιρίγκου στο διαδίκτυο.

Ο Μάνος Δασκαλάκης θεωρεί αδιάσειστα τα στοιχεία περί ανεύρεσης κεταμίνης και δηλώνει πως δεν ξέρει πώς μπορεί να την προμηθεύτηκε η σύζυγός του. Στο σημείο αυτό, πάντως, επισημαίνει ότι η 30χρονη πραγματοποιούσε αναζητήσεις φαρμακευτικών ουσιών από το διαδίκτυο.

Ο ίδιος παραδέχεται -μετά τις φήμες που κυκλοφόρησαν ότι εργαζόταν σε μεταφορική εταιρεία που συνεργαζόταν με φαρμακευτική- πως η εταιρεία συνεργαζόταν με αποθήκη φαρμακευτικών προϊόντων που διέθετε κτηνιατρικά σκευάσματα, όπως η κεταμίνη.

Ωστόσο, ο ίδιος ισχυρίζεται πως ουδέποτε είχε αναλάβει σχετικό δρομολόγιο, ούτε είχε αναμειχθεί σε αυτές τις μεταφορές η σύζυγός του.

Όπως ανέφερε ο Βασίλης Λαμπρόπουλος, ο Μάνος Δασκαλάκης εξακολουθεί να θεωρεί πως η Ρούλα Πισπιρίγκου έχει προμηθευτεί την κεταμίνη από το διαδίκτυο ή με κάποιον άλλον τρόπο.

Σχετικά με το tablet με το οποίο έχει ταφεί η Τζωρτζίνα, ο ίδιος ισχυρίζεται πως πρέπει να ερευνηθεί αν έχει γίνει κάποια ύποπτη αναζήτηση από εκεί.

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments