Ελλάδα

Τρία παιδιά βρέθηκαν σε φρικτή παραμέληση – “Είχαν πληγές από ποντίκια και κατσαρίδες”

Τρία παιδιά βρέθηκαν σε φρικτή παραμέληση – “Είχαν πληγές από ποντίκια και κατσαρίδες”
Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη πριν από λίγο το "Χαμόγελο του Παιδιού", καθώς ανακάλυψαν τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες φρικτής παραμέλησης

Σε μία συγκλονιστική αποκάλυψη προέβη πριν από λίγο το “Χαμόγελο του Παιδιού”, καθώς ανακάλυψαν τρία παιδιά μεταξύ τριών και εννέα ετών βρέθηκαν να ζουν υπό συνθήκες φρικτής παραμέλησης.

«Ζούσαν με κατσαρίδες και ποντίκια και μάλλον έχουν πληγές από αυτά», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Οργανισμού στο Twitter.

O πρόεδρος του Χαμόγελου του Παιδιού, Κώστας Γιαννόπουλος, σε ερώτηση που του έγινε από το ΑΠΕ απάντησε: «Πρόκειται για τρία παιδιά ελληνικής καταγωγής. Η μητέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, κακοποιούσε και τον πατέρα. Έπειτα από καταγγελία, τα παιδιά μεταφέρθηκαν με εντολή της Εισαγγελίας στο αστυνομικό τμήμα του Αγίου Παντελεήμονα. Οι άνθρωποι του Χαμόγελου του Παιδιού μεταφέρουν αυτή τη στιγμή τα παιδιά σε νοσοκομείο προκειμένου να διαπιστωθεί η κατάσταση της υγείας τους και να λάβουν τις πρώτες βοήθειες».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments