Focus

Απιστία: 6 σημάδια που δείχνουν ότι έχει άλλη σύντροφο

Απιστία: 6 σημάδια που δείχνουν ότι έχει άλλη σύντροφο

Πηγή Φωτογραφίας: People com/The National

Απιστία: Οι ξαφνικές αλλαγές που παρατηρούμε στη συμπεριφορά του συντρόφου μας

Ένας από τους συχνούς λόγους ανησυχίας μεταξύ του ζευγαριού είναι το ενδεχόμενο της απιστίας. Μάλιστα, όσοι ζηλεύουν παραπάνω από το φυσιολογικό αδυνατούν να ελέγξουν τις σκέψεις τους και διαρκώς αισθάνονται πως το ταίρι τους παραστρατεί. Δεν υπάρχει κάτι πιο σημαντικό από το να εμπιστευόμαστε τον άνθρωπο που έχουμε δίπλα μας και αυτό να το δείχνουμε και στις πράξεις. Τι συμβαίνει, όμως, όταν οι υποψίες μας αρχίζουν σιγά σιγά και επιβεβαιώνονται μέσα από μια σειρά γεγονότων;

Η απιστία θεωρείται η μεγαλύτερη προδοσία. Είτε συμβεί μια φορά είτε έχει μεγαλύτερη διάρκεια, δημιουργώντας μέχρι κι έναν παράλληλο κρυφό δεσμό, ο πόνος είναι ο ίδιος. Όσοι έχουν μάθει πως ο σύντροφός τους έχει προβεί σε μια τέτοια πράξη, επισημαίνουν πως ήταν από τις δυσκολότερες ψυχολογικές πιέσεις. Εκείνη τη στιγμή συμβαίνει μια έκρηξη συναισθημάτων, καθώς αδυνατεί το μυαλό να συνειδητοποιήσει το τι έγινε. Από τη μια η λύπη, από την άλλη ο θυμός, τα νεύρα ακόμη και η αδιαφορία…

Πολλοί αναρωτιούνται τους λόγους που οι άνθρωποι τείνουν να συμπεριφερθούν με αυτόν τον τρόπο, χωρίς να αναλογιστούν το ταίρι τους και πόσο μάλλον να το σεβαστούν. Η αλήθεια είναι πως δεν έχει δοθεί μια συγκεκριμένη απάντηση, καθώς οι περισσότεροι υποστηρίζουν πως είναι κάποιου είδους χαρακτηριστικό της προσωπικότητάς τους.

Το σίγουρο είναι πως στην περίπτωση που βιώσετε μια αναξιόπιστη σχέση, η διαδικασία επούλωσης θα χρειαστεί χρόνο. Τα trust issues θα κορυφωθούν και θα είναι δύσκολο να ξανά βρείτε την εμπιστοσύνη στην επόμενο δεσμό σας. Θα πρέπει όμως να θυμάστε πως ο μόνος υπαίτιος είναι ο θύτης.

Έτσι, λοιπόν, όλες αυτές οι σκέψεις τρομάζουν αρκετά ζευγάρια και πολλές φορές θα ήλπιζαν να γνωρίζουν, εάν τους έχουν απατήσει. Σε περίπτωση που ο άλλος δεν είναι εξαιρετικός υποκριτής, ώστε να χειριστεί χωρίς λάθη την όλη κατάσταση, εμφανίζονται στην επιφάνεια ορισμένες αυθόρμητες συμπεριφορές. Όλη αυτή η αλλαγή στη στάση του μας προϊδεάζουν πως κάτι δεν πηγαίνει σωστά.

Ανεξήγητες και τακτικές αλλαγές στο πρόγραμμα

Ξαφνικά, ξεκινούν να εργάζονται όλο και περισσότερο και μάλιστα κατά τις βραδινές ώρες. Σίγουρα, μπορεί να υπάρξει μια υποχρέωση, αλλά εάν εντοπίσετε να σας το αναφέρει συχνά και απλά να εξαφανίζεται, τότε θα πρέπει να δώσετε παραπάνω προσοχή. Πολλές φορές αν τους ρωτήσετε και το λόγο που οι συνήθειές τους έχουν αλλάξει τελευταία, θα σας δώσουν απαντήσεις που δεν βγάζουν και ιδιαίτερο νόημα.

Δεν αποχωρίζονται το τηλέφωνό τους

Το κινητό αποτελεί ένα ακράδαντο στοιχείο, καθώς μέσα από αυτό πολλά μπορούν να μαθευτούν, ειδικότερα η ύπαρξη ενός τρίτου ατόμου. Επομένως, τείνουν κάθε φορά που βρίσκεστε μαζί να το κρατούν συνεχώς πάνω τους, να μην επιτρέπουν να το αγγίξετε και να αγχώνονται, όταν τους τηλεφωνούν.

Εντοπίζετε κενά στις ιστορίες

Αποφεύγουν να διηγούνται με πολλές λεπτομέρειες την έξοδό τους, για να μην περιπλέξουν τα πράγματα και αποκαλυφθούν από μόνοι τους. Είναι μια τακτική συνήθεια του ψέματος, γι αυτό και όσοι είναι ειλικρινείς δεν φοβούνται για την αλήθεια. Έτσι, μπορεί τα λεγόμενά του να μην συνάδουν με τις καταστάσεις και να μάθετε, για παράδειγμα, πως το άτομο με το οποίο βγήκε να βρισκόταν κάπου αλλού.

Δεν σας αφιερώνουν αρκετό ποιοτικό χρόνο

Ξαφνικά, οι μέρες που περνούσατε παρέα και διασκεδάζετε όλο και μειώνονται. Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που διατηρείται ένας μόνιμος παράλληλος δεσμός, καθώς θα θέλει να τα συνδυάζει και τα δύο, με αποτέλεσμα να παραμελεί τελικά το σύντροφό του. Αυτή η περιπέτεια του «χρεώνει» την διαθεσιμότητά του προς το πρόσωπό σας και πλέον συναντιέστε όλο και πιο σπάνια.

Δίνουν περισσότερη προσοχή στην εμφάνισή τους

Είναι αναγκαίο να περιποιούμαστε τον εαυτό μας για να νιώθουμε και εμείς πιο όμορφα, αλλά για να εξακολουθούμε να ελκύουμε και το ταίρι μας. Αν όμως παρατηρήσετε μια ανεξήγητη και απότομη αλλαγή και να ανησυχούν υπερβολικά για το πώς δείχνουν, τότε ρωτήστε τους για να πάρετε και τα ανάλογα vibes. Συνδυαστικά και με τα υπόλοιπα σημάδια, η κατάσταση πιθανότητα να σχετίζεται με την απιστία.

Απομακρύνονται από εσάς

Γίνονται απρόσιτοι, αδυνατούν να επικοινωνήσουν και συνηθίζουν να μιλούν απότομα και να βρίσκουν αφορμή για καβγάδες με ανούσιες αφορμές. Επιπλέον, μπορεί να διακρίνετε και μια διαφορά στις σεξουαλικές επαφές.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments