Lifestyle

Ελίφ – Επεισόδιο 1068: Η Ελίφ δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της

Ελίφ – Επεισόδιο 1068: Η Ελίφ δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της
Ελίφ – Επεισόδιο 1068: Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αντιλαμβάνονται τη θλίψη της μικρούλας και προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι.

Ο Σαφάκ νιώθει ένοχές επειδή δεν μπόρεσε να πάει τον Εμιρχάν στον αγώνα. Μαθαίνει όμως, παρά τις προσπάθειες της Λεμάν για το αντίθετο, ότι ο μικρός πήγε στον αγώνα με τον Τουφάν. Ο Σαφάκ όμως δεν μπορεί να πει κουβέντα γιατί ο Εμιρχάν είναι χαρούμενος επειδή πήγε στον αγώνα. Ο Μαχίρ επισκέπτεται τη Μελέκ πριν τη δίκη της για να την παρηγορήσει. Της μιλάει και για έναν δικηγόρο, που θέλει να προσλάβει για να τη βοηθήσει. Η Ελίφ δεν μπορεί να πει πως η Μελέκ είναι μητέρα της γιατί φοβάται την Κιγιμέτ και είναι πολύ λυπημένη.

Ελίφ – Επεισόδιο 1068

Η Χουμεϊρά και ο Κερέμ αντιλαμβάνονται τη θλίψη της μικρούλας και προσπαθούν να της φτιάξουν το κέφι. Όμως τα αδέλφια εξακολουθούν να πιστεύουν πως η Μελέκ είναι ένοχη. Στη φυλακή, η Μελέκ περνάει δύσκολες ώρες με τις άλλες κρατούμενες. Ο Μαχίρ είναι αποφασισμένος να βγάλει τη Μελέκ από τη φυλακή. Ο Μαχίρ νιώθει διχασμένος ανάμεσα στις ενοχές που έχει για το ατύχημα της μητέρας του αλλά και για την κατάσταση της Μελέκ…

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments