Αθλητισμός

Αγωνία για Σαντ Ρος – Έκλεισε με διπλό την περιπέτεια του στην Euroleague

Αγωνία για Σαντ Ρος – Έκλεισε με διπλό την περιπέτεια του στην Euroleague
Αγωνία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση της υγεία του Χάουαρντ Σαντ-Ρος, ο οποίος αισθάνθηκε μία έντονη ενόχληση στον δικέφαλο μηριαίο μυ του δεξιού ποδιού

Αγωνία επικρατεί στον Παναθηναϊκό για την κατάσταση της υγεία του Χάουαρντ Σαντ-Ρος. Ο Κουβανός αισθάνθηκε μία έντονη ενόχληση στον δικέφαλο μηριαίο μυ του δεξιού ποδιού και δεν αγωνίστηκε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε στην Κωνσταντινούπολη.

Το Σάββατο (9/4) μετά την επιστροφή του Παναθηναϊκού στην Αθήνα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του προβλήματος ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για τη Basket League, που θα διεξαχθεί την προσεχή Δευτέρα (11/4, 20:00) στο ΟΑΚΑ.

“Αντίο” με “διπλό” στην Πόλη

Το επιθετικό «μπλακ-άουτ» του Παναθηναϊκού στην τρίτη περίοδο (μόλις 6 πόντοι), δεν κόστισε αυτή τη φορά στον Παναθηναϊκού, που βρήκε τις λύσεις στο φινάλε στις δύο γραμμές του γηπέδου απ’ τους Παπαγιάννη, Παπαπέτρου κι ένα μεγάλο buzzer-beater τρίποντο του Ντάριλ Μέικον, επικρατώντας της Φενέρμπαχτσε με62-59 στην Πόλη, στον τελευταίο αγώνα του για την κανονική περίοδο της Euroleague.

Με ρεκόρ 9-19 «έκλεισε» τη σεζόν το «τριφύλλι» που επικεντρώνεται πλέον στις εγχώριες διοργανώσεις και στο ντέρμπι της Δευτέρας (11/4, 20:00) με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, στο 10-17 έπεσε το ρεκόρ των Τούρκων, που έχουν άλλο ένα εξ αναβολής παιχνίδι με την Μακάμπι.

Τα δεκάλεπτα: 20-22, 32-38, 49-44, 59-62

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ (Σάσα Τζόρτζεβιτς): Πιέρ 9 (2), Μπαρτέλ, Βέσελι 20, Φλόιντ 4, Χέιζερ, Μαχμούτογλου 2, Σταρκς, Χένρι 16 (2), Πολονάρα 6 (2), Ντουβερίογλου, Μπιρσέν 2, Ακπινάρ.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (Δημήτρης Πρίφτης): Μέικον 12 (1), Παπαγιάννης 14, Καββαδάς, Παπαπέτρου 21 (2), Σαντ-Ρος 3 (1), Μποχωρίδης 2, Κασελάκης, Γουάιτ 2, Χουγκάζ. Έβανς 8, Μαντζούκας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments