Αθλητισμός

Απόψε το ιδιαίτερο φιλικό Ολυμπιακού-Σαχτάρ

Απόψε το ιδιαίτερο φιλικό Ολυμπιακού-Σαχτάρ
Μία ιδιαίτερη συνάντηση ποδοσφαίρου  απόψε (20:00) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ

Μία ιδιαίτερη συνάντηση ποδοσφαίρου  απόψε (20:00) στο στάδιο «Γ. Καραϊσκάκης», όπου ο Ολυμπιακός θα αντιμετωπίσει τη Σαχτάρ, στο πρώτο από τα φιλικά παιχνίδια φιλανθρωπικού χαρακτήρα με αντιπάλους ευρωπαϊκούς συλλόγους, που θα δώσει η ομάδα του Ντόνετσκ προκειμένου να συγκεντρώσει χρήματα για να βοηθήσει τους ανθρώπους στην Ουκρανία που  έχουν πληγεί από τον πόλεμο.

Μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό θα ακολουθήσουν εκείνοι με Λέχια Γκντανσκ (14 Απριλίου), Φενέρμπαχτσε (19 Απριλίου) και Χάιντουκ Σπλιτ (1 Μαΐου).

«Θέλουμε να μιλήσουμε για πόλεμο και ειρήνη στην Ουκρανία μέσω αυτών των αγώνων. Για τον τρομερό πόλεμο που εξαπέλυσε η Ρωσία εναντίον της Ουκρανίας, για τα δεινά και την καταστροφή που έφερε αυτός ο πόλεμος στη χώρα μας», δήλωσε χθες ο διευθύνων σύμβουλος της Σαχτάρ, Σεργκέι Πάλκιν.

«Σχετικά με την ειρήνη, την ανάγκη να τελειώσει αυτή η τρέλα, να επιστρέψουμε στην κανονική ζωή και να ξαναχτίσουμε τη χώρα. Τα μηνύματά μας είναι απλά: σταματήστε τον πόλεμο στην Ουκρανία και το ποδόσφαιρο για την ειρήνη, αυτό τα λέει όλα.»

Επίσης σε χθεσινή της ανακοίνωση η πρεσβεία της Ουκρανίας στην Ελλάδα, ανέφερε:

«Ο ποδοσφαιρικός σύλλογος Σαχτάρ και η “SkyUp” Airlines ξεκινούν μια σειρά φιλανθρωπικών αγώνων ποδοσφαίρου υπό την αιγίδα του Υπουργείου Εξωτερικών της Ουκρανίας.

Τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν από τα εισιτήρια και τις διαφημίσεις θα διατεθούν στους υπερασπιστές της Ουκρανίας, σε εθελοντικές οργανώσεις, γιατρούς και θα χρησιμοποιηθούν για να βοηθήσουν τα παιδιά της Ουκρανίας που έχουν πληγεί από τον πόλεμο.

Ο πρώτος αγώνας της σειράς θα γίνει αύριο – στις 9 Απριλίου 2022. Η Σαχτάρ θα παίξει με τον Ολυμπιακό, στο Στάδιο Καραϊσκάκη στις 20.00».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments