Ελλάδα

Δολοφονία της Τζωρζίνας: Άνοιξε ο τάφος για το τάμπλετ

Δολοφονία της Τζωρζίνας: Άνοιξε ο τάφος για το τάμπλετ

Πηγή Φωτογραφίας: ANT1

Το πρωί του Σαββάτου [9/4] εκτελέστηκε η εντολή της Ανακρίτριας, για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάρουν το τάμπλετ

Μακάβριες μεν αλλά αναγκαίες δε οι έρευνες για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας και των αδελφών της, είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των τριών νεκρών παιδιών στην Πάτρα.

Μάλιστα το πρωί του Σαββάτου [9/4] εκτελέστηκε η εντολή της Ανακρίτριας, για το άνοιγμα του μνήματος της 9χρονης Τζωρτζίνας, προκειμένου να πάρουν το τάμπλετ με το οποίο ετάφη το κοριτσάκι, κατ΄ απαίτηση της μητέρας της.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου τοποθέτησε το τάμπλετ στον τάφο του και οι Αρχές πιστεύουν πως ίσως το έκανε για να κρύψει στοιχεία.

Λίγες ώρες μετά την εξέταση του εν διαστάσει συζύγου της κατηγορούμενης, Μάνου Δασκαλάκη, ο οποίος κατέθεσε ότι -πράγματι- μετά από επιθυμία της κατηγορούμενης, Ρούλας Πισπιρίγκου, στο μνήμα του παιδιού τους τοποθετήθηκε το τάμπλετ, η Ανακρίτρια έδωσε τη σχετική παραγγελία.

“Τα θεωρώ αστεία αυτά με τις καφετζούδες”

Η 33χρονη από την Πάτρα, που κατηγορείται για τη δολοφονία της κόρης της, Τζωρτζίνας, απάντησε γραπτώς σε ερωτήσεις που της τέθηκαν από το Star, υποστηρίζοντας ότι όλα αυτά δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, τα χαρακτήρισε αστεία και διέψευσε ότι έχει πάει σε καφετζούδες, αλλά και ότι έβαλε άτομα να χτυπήσουν τον Μάνο Δασκαλάκη.

«Δεν έχουν καμία σχέση όλα αυτά με την πραγματικότητα, τα θεωρώ αστεία. Δεν ασχολούμαι με τον Μάνο, με νοιάζει να αποδείξω την αθωότητά μου» είναι η θέση της Ρούλας Πισπιρίγκου σε όλα αυτά που ακούγονται.

Επίσης, οι δικηγόροι της, της έχουν μεταφέρει όλες τις εξελίξεις των τελευταίων ημερών και όλα όσα ακούγονται, ενώ πλέον θα έχει τηλεόραση, άρα θα μπορεί να παρακολουθεί τις ειδήσεις και να ενημερώνεται, δηλώνοντας «έκπληκτη και ενοχλημένη με όσα ισχυρίζονται όσοι εμφανίζονται ως μάρτυρες και δεν δίνουν ένα όνομα». Πλέον, όμως, τα συγκεκριμένα πρόσωπα θα κληθούν να καταθέσουν, οπότε αναμένεται ο αντίλογός της σε όσα της καταλογίζουν.

Κομμωτήριο πριν την κηδεία

Αρχικά πήγε κομμωτήριο, όπως είπε στο MEGA η δημοσιογράφος του thebest.gr, Γιώτα Κοντογεωργοπούλου.

Μάλιστα, η συγκεκριμένη δημοσιογράφος ήταν εκείνη που μιλούσε με την Ρούλα Πισπιρίγκου λίγα λεπτά πριν τη συλλάβουν.

«Είχα την πληροφορία από ανθρώπους που την είδαν να μπαίνει, ότι η Ρούλα Πισπιρίγκου μία μέρα πριν από την κηδεία είχε πάει στο κομμωτήριο. Μπορεί να φαντάζει και λίγο αστείο, αλλά δεν είναι περίεργο μία μέρα πριν την κηδεία της Τζωρτζίνας να πηγαίνει μια μάνα στο κομμωτήριο;

Αυτό με είχε προβληματίσει, οφείλω να σας το ομολογήσω. Απλά στη διαδρομή παρασύρθηκα από την αντίληψη που λέει ότι μια μάνα, αν υποθέσουμε ότι έχει δολοφονήσει τα παιδιά της, θα έπρεπε να κλαίγεται. Η Ρούλα είχε μια ευθεία γραμμή, ένας χαρακτήρας. Όσο μιλούσα μαζί της, είναι ένα άτομο σαν να μην έχει συναισθήματα. Μερικές φορές νόμιζα ότι μιλάω με μηχανή, αν σας λέει κάτι αυτό», αναφέρει η δημοσιογράφος.

Στο φως βγαίνουν οι μαρτυρίες

Το τελευταίο χρονικό διάστημα βγαίνουν στο φως μαρτυρίες σχετικά με την Ρούλα Πισπιρίγκου από την Πάτρα που μας έχουν αφήσει άφωνους. Η παρακάτω όμως, είναι φρικιαστική.

«Ονομάζομαι Α.Ν. και θέλω να σας πω, κι αυτό είμαι διατεθειμένη να το καταθέσω και ενόρκως στην Εισαγγελία ή στην Αστυνομία, πως η Ρούλα Πισπιρίγκου με είχε ρωτήσει στη διάρκεια του «καφέ» αν ο άνδρας της επιστρέψει πίσω από τη στιγμή που το παιδί της αρρωστήσει»!

Η καταγγελία που έγινε στην εφημερίδα «Πελοπόννησος» σοκάρει. Η εφημερίδα έχει στη διάθεσή της τα πλήρη στοιχεία της γυναίκας, η οποία γραπτώς δήλωσε πρόθυμη να καταθέσει τα πάντα στις Αρχές.

«Φοβόμουν να μιλήσω»

«Μέχρι τώρα δεν το έκανα. Φοβόμουν. Ομως, μετά από όλα αυτά που ακούω κι από τη στιγμή που η γυναίκα αυτή βρίσκεται στην φυλακή, αποφάσισα να μιλήσω. Μία φίλη είχε πληροφορηθεί ότι η συγκεκριμένη γυναίκα, δηλαδή η Ρούλα Πισπιρίγκου, αναζητούσε χαρτορίχτρες ή καφετζούδες και πλήρωνε γι’ αυτό.

Ήταν Νοέμβριος του 2020 όταν μετά από τηλεφωνικό ραντεβού πήγα στο σπίτι της στην οδό Μπιζανίου. Είχε κρατήσει το φλιτζάνι από τον καφέ του συζύγου της και χωρίς να χάνει χρόνο, με κάλεσε να το ‘’διαβάσω’’ και να της πω αν ο Μάνος έχει σχέση με μία γυναίκα το όνομα της οποίας αρχίζει από Α, Ανδριάννα, αν θυμάμαι καλά. Στη διάρκεια της συνομιλίας μας μου είπε ότι έχει μόνο ένα παιδί την Τζωρτζίνα. Δεν μου είπε το παραμικρό για το άλλο παιδάκι την Ιριδα, το οποίο προφανώς ήταν νεογέννητο εκείνη την εποχή». Θα πρέπει να θυμίσουμε πως τον Νοέμβριο του 2020 η Ιριδα ό,τι είχε γεννηθεί, ενώ η Τζωρτζίνα ήταν 7,5 ετών. Η Μαλένα είχε «φύγει» από τη ζωή το 2019.

Δηλώνει αθώα η Ρούλα Πισπιρίγκου

Ο δικηγόρος Οθωνας Παπαδόπουλος ανέφερε ότι η αγωνία της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της Τζωρτζίνας με κεταμίνη, ενός εκ των τριών παιδιών που εξέπνευσαν μέσα σε τρία χρόνια στην Πάτρα, είναι πως βρίσκεται αδίκως στη φυλακή.

Από σήμερα τοποθετήθηκε στο κελί της Ρούλας Πισπιρίγκου τηλεόραση. Υπενθυμίζεται πως το βράδυ θα προβληθεί συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στο «Φως στο Τούνελ, με τον ίδιο να απεικονίζεται να λέει στο τρέιλερ πως θα ήθελε να μπει μισή ώρα στο κελί της συζύγου του.

«Προσπαθούμε να αποδείξουμε αυτά για τα οποία φωνάζει η εντολέας μου», είπε μετά το τέλος του επισκεπτηρίου ο Όθωνας Παπαδόπουλος.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments