Αθλητισμός

H «συγγνώμη» Ρονάλντο για το επεισόδιο στο Λίβερπουλ [pic]

H «συγγνώμη» Ρονάλντο για το επεισόδιο στο Λίβερπουλ [pic]

Πηγή Φωτογραφίας: GETTY IMAGES

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη, μετά την εμφάνιση βίντεο που τον δείχνει να χτυπάει με δύναμη το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου

Ο επιθετικός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κριστιάνο Ρονάλντο ζήτησε συγγνώμη, μετά την εμφάνιση βίντεο που τον δείχνει να χτυπάει με δύναμη το χέρι ενός νεαρού φιλάθλου, με αποτέλεσμα να του πέσει και να σπάσει το κινητό του τηλέφωνο.

Πλάνα που κοινοποιήθηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μαζί με σχόλια, έδειχναν το διάσημο Πορτογάλο να κάνει αυτή την ενέργεια, καθώς χθες έφευγε από τον αγωνιστικό χώρο του «Goodison Park», μετά την ήττα της ομάδας του με 1-0 από την Έβερτον.

Ο 37χρονος Ρονάλντο, αργότερα ζήτησε συγγνώμη μέσω των δικών του social media:

«Ποτέ δεν είναι εύκολο να αντιμετωπίζεις συναισθήματα σε δύσκολες στιγμές όπως αυτή που αντιμετωπίζουμε», έγραψε.

«Παρ’ όλα αυτά, πρέπει πάντα να είμαστε υπομονετικοί, να δείχνουμε σεβασμό και να δίνουμε το παράδειγμα για όλους τους νέους που αγαπούν το όμορφο παιχνίδι», πρόσθεσε ο Πορτογάλος.

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για το ξέσπασμά μου και, αν είναι δυνατόν, θα ήθελα να προσκαλέσω αυτόν τον φίλαθλο να παρακολουθήσει έναν αγώνα στο Ολντ Τράφορντ ως ένδειξη fair play και αθλητικού πνεύματος».

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανέφερε ότι γνώριζε «ένα υποτιθέμενο περιστατικό μετά τον σημερινό αγώνα στην Έβερτον και ο σύλλογος θα συνεργαστεί με οποιαδήποτε έρευνα της αστυνομίας».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments