Lifestyle

Μαρία Αναστασοπούλου: Η καυτή εμφάνιση με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εγκεφαλικά

Μαρία Αναστασοπούλου: Η καυτή εμφάνιση με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εγκεφαλικά
Η καυτή εμφάνιση με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εγκεφαλικά

H Μαρία Αναστασοπούλου, κέρδισε το στοίχημα και τις εντυπώσεις, με την εμφάνισή της στην πολύ δύσκολη και απαιτητική πρωινή -ανδροκρατούμενη – μέχρι τότε, ενημέρωση.

Η δυναμική δημοσιογράφος είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης, όσες δυσκολίες κι αν έχει αυτό.

Οι πολλές επαγγελματικές υποχρεώσεις της, δεν της επιτρέπουν να να έχει τον ελεύθερο χρόνο που θα ήθελε, ωστόσο μόλις βρει την ευκαιρία και αποδεσμευτεί λίγο, από τα “τηλεοπτικά δεσμά”, αλλάζει την εικόνα της…και μεταμορφώνεται, αναδεικνύοντας εντονότερα τη θηλυκή πλευρά της…

Απολαμβάνοντας ξένοιαστες στιγμές, μακριά από τα άγχη της επικαιρότητας και την πίεση της δουλειάς, η Μαρία Αναστασοπούλου, δεν διστάζει να δείξει και την άλλη πλευρά της…προκαλώντας… εγκεφαλική διέγερση!

Μία πιο “πικάντικη”… ποζάροντας με ένα μικροσκοπικό μαγιό, η καυτή εμφάνισή της δεν περνάει απαρατήρητη…ανεβάζοντας τον υδράργυρο στα ύψη!

Δείτε την καυτή εμφάνιση της με το μικροσκοπικό μαγιό που προκάλεσε εγκεφαλικά και συνεχίστε…

Η Μαρία Αναστασοπούλου, βρίσκεται στις επάλξεις της ενημέρωσης, αλλά η ίδια διατηρεί χαμηλό προφίλ κι ελάχιστα πράγματα είναι γνωστά…Με διάθεση εξομολόγησης ωστόσο καμία φορά, οι ρόλοι αντιστρέφονται και κάθεται στον καναπέ ως καλεσμένη…

Δείτε το βίντεο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments