Αθλητισμός

Champions League: Με καθαρό φαβορί και… ανατροπή οι ρεβάνς των προημιτελικών

Champions League: Με καθαρό φαβορί και… ανατροπή οι ρεβάνς των προημιτελικών
Μία τετράδα θα απομείνει -στο δρόμο για το Παρίσι- στην διάσημη... παρέα του Champions League, καθώς σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των ρεβάνς των προημιτελικών

Μία τετράδα θα απομείνει -στο δρόμο για το Παρίσι- στην διάσημη… παρέα του Champions League, καθώς σήμερα διεξάγονται οι πρώτοι αγώνες των ρεβάνς των προημιτελικών.

Μια ανάσα από τον 31ο ημιτελικό η Ρεάλ Μαδρίτης

Αρχικά τον χορό ανοίγει η Ρεάλ Μαδρίτης, όπου φιλοξενεί την Τσέλσι. Η “Βασίλισσα” είναι πολύ μια… ανάσα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού, μιας το 3-1 του πρώτου αγώνα δεν χωρά καμία αμφισβήτηση, ενώ οι “Μπλε” καλούνται να ανέβουν ένα… βουνό για να ανατρέψουν την κατάσταση.

Ο Τόμας Τούχελ θέλει να αφήσει πίσω του το πρώτο παιχνίδι με τη Ρεάλ, καθώς η Τσέλσι έκανε αυτό που αποκάλεσε «ένα από τα χειρότερα πρώτα ημίχρονα που έχω δει από εμάς εδώ στο Στάμφορντ Μπριτζ». Οδηγός για τους «μπλε» θα είναι ο αποκλεισμός της Ρεάλ Μαδρίτης στους ημιτελικούς την περασμένη σεζόν.

Από την πλευρά του ο Κάρλος Αντσελότι, κατάφερε να διατηρήσει την ψυχραιμία του μετά τη νίκη της Ρεάλ Μαδρίτης στο «Στάμφορντ Μπριτζ». Αν και το χατ-τρικ του Καρίμ Μπενζεμά διαμόρφωσε σαφές προβάδισμα πρόκρισης στους 13 φορές πρωταθλητές Ευρώπης, ο προπονητής των Μαδριλένων είπε απλώς: «Ήταν μια καλή βραδιά, αλλά είναι μόνο ημίχρονο και πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Η απουσία του Μιλιτάο αφήνει τη Ρεάλ Μαδρίτης χωρίς τον αμυντικό ηγέτη της, όμως οι μέσοι Λούκα Μόντριτς και Τόνι Κροος θα είναι πιο «φρέσκοι» μετά το… ρεπό τους το Σάββατο, ενώ το σερί-γκολ του Καρίμ Μπενζεμά προσφέρει επίσης λόγους αισιοδοξίας.

Να το φέρει… τούμπα η Μπάγερν

Από την άλλη η Μπάγεν Μονάχουν, καλείται να δώσει απαντήσεις μετά την ήττα με 1-0 απέναντι τη Βιγιαρεάλ και θα προσπαθήσει να τα φέρει όλα τούμπα.

Στο πρώτο παιχνίδι για τους “8”  ήταν η πρώτη φορά σε 32 αγώνες Champions League που οι Βαυαροί δεν κατάφεραν να «βρουν δίχτυα».

Η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν έχει 90 λεπτά για να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, με τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι και τους συμπαίκτες του να είναι απίθανο να δώσουν στην ομάδα του Ουνάι Έμερι μια τόσο εύκολη βραδιά στο Μόναχο.

Οι Γερμανοί, έξι φορές νικητές της κορυφαίας διοργάνωσης, απέχουν πολύ από την καλύτερη φόρμα τους και έχουν όλη την πίεση στους ώμους και στα πόδια τους. Σε περίπτωση που ανατρέψουν την απογοητευτική ήττα της περασμένης εβδομάδας, η τάξη θα αποκατασταθεί. Ωστόσο, ενδεχόμενη αποτυχία να προχωρήσουν από μια κλήρωση, στην οποία θεωρούνταν μεγάλο φαβορί, θα τους βάλει αντιμέτωπους με κάτι, πολύ κάτω από τις υψηλές προσδοκίες του συλλόγου.

Τρίτη 12/4

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Βιγιαρεάλ (Ισπανία)              0-1 (α΄ ματς)

Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία)-Τσέλσι Αγγλία)                      3-1

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments