Focus

Marilyn Monroe: Το νέο ντoκιμαντέρ που θα ρίξει φως στο θάνατο της σταρ του αιώνα

Marilyn Monroe: Το νέο ντoκιμαντέρ που θα ρίξει φως στο θάνατο της σταρ του αιώνα

Πηγή Φωτογραφίας: ScreenCrush

Marilyn Monroe: Το απόλυτο icon τραβάει τα βλεέμματα πάνω της

60 χρόνια συμπληρώνονται φέτος από τον θάνατο της Marilyn Monroe, που γέννησε πολλά ερωτηματικά, αφού δεν είναι λίγοι εκείνοι που δεν πιστεύουν πως η σταρ του Hollywood έφυγε από τη ζωή εξαιτίας υπερβολικής δόσης ηρεμιστικών χαπιών. Όπως βλέπουμε από τα στιγμιότυπα του νέου ντοκιμαντέρ του Netflix “The Mystery of Marilyn Monroe: The Unheard Tapes”, όλες οι φήμες και οι θεωρίες συνωμοσίες πέφτουν στο τραπέζι, ακόμα και η σχέση της ηθοποιού με τον JFK και τον αδερφό του, Robert, αλλά και η εμπλοκή του FBI. Η παραγωγή θα κάνει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου με πρωταγωνίστρια την Ana de Armas.

Η ταινία του Netflix θα βουτήξει βαθιά στο παρελθόν της εικόνας του Χόλιγουντ, ξεχωρίζοντας τον τραγικό θάνατο της σταρ σε ηλικία 36 ετών. Πέθανε μετά από υπερβολική δόση με χάπια ύπνου και άγχους στο σπίτι της στην Καλιφόρνια το 1962.

Ωστόσο, δεν είναι μόνο αυτό που θα παρακολουθήσουμε. Αλλά για πρώτη φορά θα ακούσουμε ηχογραφήσεις της Μονρόε που δεν είχαν ακουστεί στο παρελθόν και άλλων που την ήξεραν καλύτερα, το ντοκιμαντέρ θα ρίξει μια ματιά στις συνωμοσίες που μαστίζουν τον θάνατό της για δεκαετίες, καθώς και θα συνδυάσει τις τελευταίες εβδομάδες της ζωής της. Το Netflix ισχυρίζεται ότι η παραγωγή θα προσφέρει «μια νέα προοπτική για εκείνη τη μοιραία νύχτα» που πέθανε.

Το ντοκιμαντέρ του Netflix ισχυρίζεται επίσης ότι αποκαλύπτει πτυχές της Μέριλιν Μονρό που δεν έχουμε ακούσει ποτέ πριν, αναβοσβήνουν λέξεις όπως «συνωμοσία», «υποκλοπές», «κομμουνισμός», πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ «JFK» και «συγκάλυψη» κατά τη διάρκεια του τελευταίες στιγμές του τρέιλερ.

Οι αναφορές για τη Monroe που είχε σχέση με τον John F. Kennedy και στη συνέχεια τον αδερφό του Robert, ήταν γνωστές εδώ και δεκαετίες. Μάλιστα είχε ραγούδησε επίσης περίφημα το «Happy Birthday» στον πρόεδρο λίγους μήνες πριν από τον θάνατό της.

Ποιες νέες πληροφορίες θα αποκαλυφθούν όμως κατά τη διάρκεια της ταινίας μεγάλου μήκους;

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments