Lifestyle

3 σταρς που ήταν ήδη πλούσιοι πριν αποκτήσουν φήμη και δόξα

3 σταρς που ήταν ήδη πλούσιοι πριν αποκτήσουν φήμη και δόξα

Πηγή Φωτογραφίας: The Star

Σταρς που ήταν ευκατάστατοι και ζούσαν ήδη μια πολυτελή ζωή

Όσο κι αν χάρη στο επάγγελμά τους- είτε αυτό είναι η ηθοποιία ή το τραγούδι – έχουν καταφέρει να γεμίσουν με περισσότερα εκατομμύρια δολάρια το πορτοφόλι τους και η η φήμη τους να  ξεπερνά τα όρια της χώρας στην οποία ζουν, οι παρακάτω διάσημοι είχαν την τύχη να μεγαλώσουν σε ευκατάστατες οικογένειες, γνωρίζοντας πως είναι να ζεις μια πολυτελής ζωή.

View this post on Instagram

A post shared by Ariana Grande (@arianagrande)

Ariana Grande

Οι γονείς της Grande είχαν αρκετά καλές δουλειές, με αποτέλεσμα να μπορούν να υποστηρίξουν την καριέρα της κόρης τους. Ειδικότερα, η μητέρα της ήταν CEO της εταιρείας Hose-McCann Communications, ενώ ο πατέρας της είναι ιδιοκτήτης γραφιστικής εταιρείας στη Φλόριντα. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι διασυνδέσεις των γονιών της τη βοήθησαν στην αρχή της καριέρας της, κλείνοντας δουλειές σε κρουαζιερόπλοια και τραγουδώντας τον Εθνικό Ύμνο σε αθλητικά events.

Salma Hayek

Όσο κι αν γνωρίζουμε στο περίπου την τωρινή οικονομική της κατάσταση, δεδομένης της καριέρας της στο Hollywood, αλλά και του γάμου της με τον δισεκατομμυριούχο ιδιοκτήτη του κολοσσού, Kering, François-Henri Pinault, εκείνο που αγνοούσαμε ήταν πως η Hayek ήταν ήδη πλούσια. Ειδικότερα, η Hayek μεγάλωσε στο Coatzacoalcos του Μεξικό, όπου ο πατέρας της ήταν στέλεχος στην πετρελαϊκή βιομηχανία, ενώ ήταν ιδιοκτήτης εταιρείας βιομηχανικού εξοπλισμού. Μάλιστα, ο πατέρας της είχε δηλώσει πως όταν ήταν μικρή της είχε χαρίσει 3 τίγρεις, αφού τον είχε ικετεύσει γι’ αυτό.

View this post on Instagram

A post shared by Taylor Swift (@taylorswift)

Taylor Swift

Αν και η Taylor Swift δεν έχει πλέον ανάγκη κανέναν, με την περιουσία της να αγγίζει τα 80 εκατομμύρια δολάρια, στην αρχή της καριέρας της τα πράγματα ήταν διαφορετικά. Όπως έχει γραφεί σε δημοσιεύματα, όταν η ίδια ηχογραφούσε τον πρώτο της δίσκο, ο πατέρας της που ήταν χρηματιστής στην Merrill Lynch, είχε αγοράσει το 3% των μετοχών της δισκογραφικής της εταιρείας για 300.000 δολάρια.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments