Lifestyle

Justin Bieber – Vespa: Μια συνεργασία που μας εξέπληξε θετικά

Justin Bieber – Vespa: Μια συνεργασία που μας εξέπληξε θετικά

Πηγή Φωτογραφίας: hypebae.com

Justin Bieber - Vespa: Η νέα συνεργασία έχει στόχο να συνδέσει το όνομά της με ανθρώπους της τέχνης και της μόδας.

Ένα ολόλευκο σκούτερ συνοδευόμενο από μια συλλογή με αξεσουάρ βγαλμένα από έναν εικονικό κόσμο. Μετά από ένα teaser στα τέλη του 2021, ο Justin Bieber και η Vespa αποκάλυψαν επιτέλους την αναμενόμενη συνεργασία τους.

Η πολυτελής ιταλική μάρκα σκούτερ, γνωστή για τις προηγούμενες συνεργασίες μόδας της με τους Sean Wotherspoon, Giorgio Armani και Christian Dior, χρησιμοποίησε τον Καναδό τραγουδιστή για να δημιουργήσει μια μονόχρωμη λευκή έκδοση της Vespa Sprint. Κάθε λεπτομέρεια από τις σέλες μέχρι τις λαβές πιτσιλίζεται σε λευκό για να αντιπροσωπεύει τις αξίες που μοιράζονται τόσο ο Bieber όσο και η Vespa.

«Η πρώτη φορά που οδήγησα βέσπα ήταν κάπου στην Ευρώπη, πιθανώς είτε στο Λονδίνο είτε στο Παρίσι», λέει ο καλλιτέχνης. «Απλώς θυμάμαι ότι είδα μια βέσπα και έλεγα «θέλω να οδηγήσω μια από αυτές». Και πέρασα τόσο υπέροχα, απλά ο αέρας έπαιρνε τα μαλλιά μου, και ένιωθα μια ελευθερία. Ήταν διασκεδαστικό.» Και προσθέτει: «Λατρεύω τη Vespa, και το να συνεργάζεσαι με μια τόσο κλασική μάρκα είναι πολύ ωραίο. Το να μπορώ να εκφράζομαι, είτε μέσω της τέχνης, της μουσικής, των εικαστικών ή της αισθητικής, το να μπορείς να δημιουργήσεις κάτι από το τίποτα – είναι μέρος του εαυτού μου».

Φτάνοντας σε επιλογές 50, 125 και 150cc, το όχημα είναι εξοπλισμένο με μια έγχρωμη πολυλειτουργική οθόνη TFT μαζί με φώτα full LED. Το σκούτερ συνοδεύει μια συλλογή αξεσουάρ, που αποτελείται από μια τσάντα, γάντια και ένα ολόλευκο κράνος.

Ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά παραπάνω. Η συνεργασία Justin Bieber x Vespa Sprint θα είναι διαθέσιμη για προκράτηση από τις 20 Απριλίου online

View this post on Instagram

A post shared by Vespa (@vespa)

View this post on Instagram

A post shared by Vespa (@vespa)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments